Kleding- & materiaalcommissie

Voert het beheer en onderhoud van de sportkleding en andere materialen.

 

Materiaalcommissie

Twee jaar geleden heeft de club een bel actie gehouden om nieuwe vrijwilligers te werven. Door deze actie is de huidige materiaalcommissie ontstaan. Wij vallen samen met de kledingcommissie onder de wedstrijdcommissie. Wij werken eigenlijk nauw met elkaar samen. De materiaalcommissie bestaat uit Alfred Annee, Jos Rijpma, Erwin Blikslager (contactpersoon) en namens de wedstrijdcommissie Tjitske Wind die ons begeleid en ondersteund.

 

Als eerste zijn we de ballen en ballentassen van de teams gaan inventariseren . We kwamen al snel tot de conclusie dat er hoognodig nieuwe ballen en andere materialen moesten komen. Het probleem was echter dat er op dat moment geen budget was voor nieuwe ballen dus hebben we, zoals de meeste mensen nog wel zullen weten, de ballenactie bedacht. We hebben toen ouders, vrienden, opa en oma’s en bedrijven gevraagd om ballensponsor te worden van een team. Deze actie bleek een groot succes te zijn en we hebben toen alle teams twee nieuwe ballen kunnen geven. Het begin was er en wij waren er erg blij mee.

 

Afgelopen seizoen heeft de club veel acties georganiseerd waarmee veel geld is opgehaald. Hierdoor hebben wij als materiaalcommissie weer een budget kunnen krijgen waar we heel blij mee zijn.

Het doel van de materiaalcommissie is ook dit seizoen weer de teams te voorzien van goede ballen en ballentassen. Dit zal niet gelijk voor elk team 10 nieuwe ballen zijn maar we gaan dit geleidelijk vervangen.

 

We hebben ook een emailadres in het leven geroepen, zodat jullie opmerkingen of klachten rechtstreeks aan ons kunnen melden. Dus zijn er klachten over ballen, ballentassen of ander materiaal stuur ons dan een bericht zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen om het probleem te kunnen oplossen. Ons email adres: materialencommissie@vcsneek.nl

 

Kleding

Marsha Terveer-Potma

Marjan Mekking
Nynke Fijlstra

Veronica Dijkstra

Nellie Dikkerboom

Alice Hendriks (contactpersoon NOJK-shirts)

vcsneekkledingcommissie@gmail.com

 

Kledingcommissie VC Sneek

De kledingcommissie is verantwoordelijk voor alle door haar uitgegeven kleding. Daarnaast is de kledingcommissie contactpersoon richting sponsorcommissie, kledingleverancier Strikwerda & Smit en voorzitter wedstrijdcommissie.

 

Taken

  • Gereedmaken van kleding per team voor aanvang nieuw seizoen.
  • Begin van het seizoen uitgifte verzorgen van wedstrijdshirts, beschikbare wedstrijdtassen en bidonkratten. Tevens uitgifte verzorgen van beschikbaar gestelde trainingsjasjes of trainingspakken aan de door de sponsorcommissie bepaalde teams.
  • Per team laten tekenen voor ontvangst van wedstrijdkleding, wedstrijdtas en bidonkrat (indien beschikbaar).
  • Per spelend lid laten tekenen voor beschikbaar gestelde gesponsorde trainingsjas of trainingspak.
  • Coordineren van het passen/bestellen van nieuw gesponsorde wedstrijdshirts, trainingsjasjes of trainingspakken.
  • Na afloop van het seizoen inname van alle beschikbaar gestelde kleding, wedstrijdtassen en/of bidonkratten.
  • Controle van ingenomen wedstrijdkleding, wedstrijdtassen en bidonkratten.
  • Verzorgen van bestelling en uitgifte van inspeelshirts voor jaarlijkse NOJK (Open Club) i.o.m. sponsorcommissie.
  • Per seizoen twee of drie verkoopmomenten organiseren van VC Sneek kleding.
  • Bij einde sponsorcontracten zorgen voor inname van betreffende kleding.