Kledingbeleid

Missie

Wij streven ernaar VC Sneek te positioneren als een vereniging met een sportieve, eensgezinde uitstraling.

Voor een aantrekkelijke uitstraling moeten we deze intern uitdragen én rekening houden met (potentiële) sponsors, media en potentiële leden.

 

Tenue

Het wedstrijdtenue is meest beeldbepalend en zegt iets over VC Sneek. Het is ook het visitekaartje van onze club. VC Sneek speelt in een herkenbaar tenue, met rood-blauwe shirts met pompeblêd en een donkerblauwe of zwarte short. Dit tenue moeten VC Sneek-spelers dragen tijdens wedstrijd- of toernooidagen. 

 

Waarborging uitstraling

Strikwerda & Smit Promotions BV levert alle kleding en gerelateerde artikelen in de ruimste zin van het woord (zie vcsneekshop.frl én doe navraag). In zijn algemeenheid zal alle kleding die VC Sneek-spelers dragen tijdens wedstrijd- of toernooidagen bij Strikwerda & Smit worden besteld, totdat het contract tussen VC Sneek en Strikwerda & Smit wordt ontbonden. Spelers mogen tijdens wedstrijden of toernooien geen kleding van andere leveranciers dragen.

 

Logo

Het logo van VC Sneek is zorgvuldig tot stand gekomen en mag niet worden bewerkt. Het gebruik van het logo voor digitale of papieren uitingen mag alleen na overleg met communicatie & pr. Gebruik van het logo op kleding is voorbehouden aan kledingleverancier Strikwerda & Smit.

 

Sponsoring

Door middel van het sponsoren van kleding en/of tassen is het mogelijk om VC Sneek te ondersteunen; u betaalt als sponsor een bijdrage aan de club. Vanzelfsprekend prijkt dan de naam en het logo van uw organisatie op de gewenste items.

 

Wilt u een team sponsoren? Dat kan. Klik hier voor meer informatie of stuur een mail naar sponsoring@vcsneek.nl  

In overleg bepalen we welk team u wilt voorzien van uw sponsoruiting en welk kledingitem.

 

Eigendom

Gesponsorde kleding blijft  eigendom van de sponsor en wordt aan een speler/speelster in bruikleen gegeven. Deze speler/speelster moet dan ook een bruikleenovereenkomst invullen voor het gebruik van deze kleding. Hier horen ook sporttassen en bidonkratten bij.

Als kledingstukken moeten worden aangevuld, kan dat op twee manieren:

- als er een sponsoring op zit via de sponsorcommissie

- zonder sponsoring via de kledingcommissie