VC Sneek coronaprotocol

 

28 september 2020

Vanavond hoorden we in de persconferentie dat de maatregelen weer wat aangescherpt worden. Het meest ingrijpende besluit voor VC Sneek en alle andere sportverenigingen is dat alle wedstrijden in ieder geval de komende drie weken zonder publiek gespeeld worden. 

 

Hoe dit precies in zijn werk gaat, zijn we op dit moment aan het onderzoeken. Kunnen we wedstrijden volgen via een livestream? Waar wachten de ouders die hun kinderen naar een wedstrijd hebben gebracht? Mag de coach wel mee naar binnen? Hoeveel tellers en scheidsrechters mogen de zaal betreden? Wij hebben, net als jullie, veel vragen. We hopen deze snel te kunnen beantwoorden. 

 

Naast de supportersmaatregel, hoorden we dat een bijeenkomst maximaal 30 bezoekers mag hebben. Om die reden zien wij ons genoodzaakt om de Algemene Ledenvergadering  die deze week zou plaatsvinden, niet door te laten gaan! Zodra de gelegenheid zich weer voordoet, zullen we jullie opnieuw uitnodigen. Tot die tijd proberen we jullie op de hoogte te houden via e-mail en onze social mediakanalen. Schroom ook niet om vragen aan ons te stellen via https://www.vcsneek.nl/contact

 

We realiseren ons goed dat we hierbij een beroep doen op jullie flexibiliteit maar laten we er met elkaar het beste van maken en genieten van het feit dat er in ieder geval gevolleybald kan worden! 

 

Bestuur VC Sneek

 

 

17 september 2020

Hier vindt u het VC Sneek-protocol met betrekking tot de corona richtlijnen en maatregelen waarbij de voorschriften van de overheid, Nevobo en het NOC*NSF leidend zijn. Er is een protocol voor VC Sneek leden en diens ouders en een protocol voor gastteams die onze sporthal bezoeken.

Download het protocol en toeschouwers registratieformulier hieronder:

 

 

 

Bekijk hier de flyer met de looproute in de Sneker Sporthal (PDF)

 

Corona updates die de afgelopen periode zijn gepubliceerd: