Vrijwilliger worden?

VC Sneek is een volleybalvereniging,  maar ook een vrijwilligersvereniging. VC Sneek kan pas goed draaien door de inzet van tal van vrijwilligers. En die zijn er en dat is fijn! Toch blijven er altijd zaken die nog aandacht nodig hebben, of zijn er commissies die niet op volledige sterkte zijn, met andere woorden: nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom! Aan de andere kant: leden hebben de verantwoordelijkheid om als lid ook een steentje bij te dragen in de organisatie van de vereniging. Bijvoorbeeld door een wedstrijd te fluiten. Of met sponsoracties mee te doen. 

 

Leden en vrijwilligers samen vormen het fundament van de vereniging! Wil jij als lid, ouder of andere geïnteresseerde ook een bijdrage als vrijwilliger aan VC Sneek leveren? Hieronder lees je hoe dat gaat.

 

 

Hoe word je vrijwilliger?
Je kunt je als vrijwilliger aanmelden door dit formulier te downloaden en je aan te melden.

 

Hoe start je vervolgens?
Je formulier komt terecht bij de Vrijwilligerscommissie, die vervolgens contact met je opneemt en met je bespreekt wat je voor de club zou kunnen en willen doen. Deze commissie heeft ook goed zicht op wat de behoefte op dat moment is. Natuurlijk is dat wat je zelf graag wilt gaan doen altijd het uitgangspunt!

Hoe houden we contact?
De Vrijwilligers Commissie blijft altijd de vraagbaak voor het wel en wee van iedere vrijwilliger.
 Je kunt altijd met één van de commissieleden contact opnemen. Zie hieronder wie de leden van de Commissie zijn.

Hoe nemen we afscheid?
Heb je besloten om te stoppen met je werk als vrijwilliger? Geef dit dan aan door het exit-formulier te downloaden en je af te melden.


Verder adviseert de Vrijwilligerscommissie het dagelijks bestuur over het beleid op het gebied van werving, begeleiding en deskundigheidsbevordering van alle (potentiële) vrijwilligers.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.