Vrijwilligerscommissie

Eind vorig seizoen heeft de vrijwilligerscommissie een doorstart gemaakt. Na even zoeken en verkennen zijn we voortvarend aan de slag gegaan en onze eerste actie was het werven van nieuwe vrijwilligers tijdens de clubdag op 16 juni. Wat te gek om te ontdekken dat er zoveel mensen bereid zijn een handje mee te helpen! In totaal zijn er binnen de diverse commissies al meer dan 70 vrijwilligers wekelijks of dagelijks in touw voor VC Sneek. Dankzij hen kunnen zo’n 400 leden hun favoriete sport beoefenen en kunnen er heel veel fans en supporters meegenieten.

 

Maar wie zijn al die mensen en waar zijn ze zo druk mee? Met een groot aantal vrijwilligers kun je in deze krant al kennismaken en kun je lezen wat zij voor of achter de schermen betekenen voor VC Sneek. Maar als vrijwilligerscommissie vinden we het belangrijk om alle vrijwilligers te kennen en te weten wat hun rol is binnen de club. Hiervoor hebben wij een bestand opgezet, zodat we voortaan iedereen goed kunnen bereiken, weten wat ieders rol is en elkaar goed op de hoogte kunnen houden. We hopen op deze manier de onderlinge contacten te versterken, zodat we nog beter met elkaar kunnen samenwerken.

 

Komend seizoen gaan we kijken hoe we onze rol verder kunnen uitbouwen en hoe we de vrijwilligers zo goed mogelijk kunnen ondersteunen in hun werkzaamheden (tips en ideeën zijn overigens van harte welkom). Er ontstaan allerlei leuke initiatieven (waaronder deze krant) waar natuurlijk ook weer extra mensen voor nodig zijn.

 

Ben jij inmiddels ook enthousiast geworden en het lijkt het je leuk om mee te helpen binnen de club? Alle hulp is welkom, want vele handen maken licht werk. Stuur een mailtje naar vrijwilligerscommissie@vcsneek.nl, dan brengen wij je graag in contact met de juiste commissie.