Vrijwilligerscommissie

De vrijwilligerscommissie coördineert de inzet van alle vrijwilligers binnen VC Sneek. In totaal zijn er binnen de diverse commissies al meer dan 70 vrijwilligers wekelijks of dagelijks in touw voor VC Sneek. Dankzij hen kunnen zo’n 400 leden hun favoriete sport beoefenen en kunnen er heel veel fans en supporters meegenieten.

 

Maar wie zijn al die mensen en waar zijn ze zo druk mee? Als vrijwilligerscommissie vinden we het belangrijk om alle vrijwilligers te kennen en te weten wat hun rol is binnen de club. Hiervoor hebben wij een bestand opgezet, zodat we voortaan iedereen goed kunnen bereiken, weten wat ieders rol is en elkaar goed op de hoogte kunnen houden. We hopen op deze manier de onderlinge contacten te versterken, zodat we nog beter met elkaar kunnen samenwerken.

 

Ben jij inmiddels ook enthousiast geworden en het lijkt het je leuk om mee te helpen binnen de club? Alle hulp is welkom, want vele handen maken licht werk. Stuur een mailtje naar vrijwilligerscommissie@vcsneek.nl, dan brengen wij je graag in contact met de juiste commissie.

 

In seizoen 2019-2020 bestaat de vrijwilligerscommissie uit: 

Margo Cnossen
Symone Zijlstra
Thea Cruys
Tynke Boorsma
Jurjen de Jong
Wiepie Hekstra