Anneke, Marije, Trijnie en Jeannette
Anneke, Marije, Trijnie
& Jeannette = Bestuur CMV

VACATURES

12 mei 2020

 

VC Sneek is op zoek naar een aantal vrijwilligers voor verschillende commissies en taken. Wil jij je inzetten als vrijwilliger bij VC Sneek, lees dan hier de vacatures. 

 

 

Jeugdtrainers/maatschappelijke stage

Zit je op volleybal en speel je zelf in de B- of A-jeugd, lijkt het je leuk om training te geven aan jonge kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het aankomende seizoen zoeken wij enthousiaste trainers die de (CMV) jeugd wekelijks wil trainen. Vaak vinden deze trainingen op maandag of op woensdagmiddag plaats. De trainingen worden aangeleverd en aan jou de uitdaging om er een leuke, leerzame training van te maken. Deze functie kun je ook als maatschappelijke stage doen.

 

Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeannette Jorna, gjorna@home.nl

 

 

 

Coördinator kledingcommissie

Als coördinator van de kledingcommissie ben je het aanspreekpunt voor de teams, het bestuur en de kledingleverancier. Samen met je medecommissieleden zorg je ervoor dat de kledinguitgifte (en inname) goed en soepel verloopt. Daarnaast organiseert de kledingcommissie tenminste 1 x per jaar een kledingverkoop en proberen we oplossingsgericht te zijn als er problemen zijn. Uiteraard word je goed ingewerkt door je voorganger. De piek van de werkzaamheden zit met name aan het begin en het einde van het seizoen.

 

Is het iets voor jou of wil je meer informatie? Neem dan contact op met: kledingcommissie@vcsneek.nl

 

Lid Technische Commissie heren/jongens

De TC geeft uitvoering aan het technisch beleidsplan van VC Sneek. Hierin streeft de TC naar een klimaat waarbinnen de spelers/speelsters en de trainers zich thuis voelen en waar iedereen zijn of haar sport optimaal en voor langere tijd kan uitoefenen en zich verder kan ontwikkelen. Binnen de TC zijn er verschillende rollen en functies en ben je onderdeel van een enthousiast team dat in staat is om het jongensvolleybal verder te ontwikkelen en op de kaart te zetten! Heb jij een volleybalhart voor jongens- en herenvolleybal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor meer informatie: neem contact op met Gerard Zijlstra, bereikbaar op telefoonnummer 06-51545947 of stuur een email naar tc@vcsneek.nl.
 
Social Media beheerder

Ter versterking van ons Mediateam, zijn we op zoek naar iemand die wil helpen bij het beheren van de Social Media kanalen. Ben je thuis op Facebook en Instagram? Vind je het leuk om mensen via Social Media te informeren en te activeren? Dan willen we jou graag in ons team! In nauwe samenwerking met de andere beheerders van Social Media zorg je voor een continue en professionele berichtgeving op de (hoofd) Social Media pagina’s van VC Sneek.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Eldering, info@sneeck.nl
 
 
 
 

Begeleiding ballenkinderen/mini’s van de wedstrijd bij thuiswedstrijden van VC Sneek Dames 1

Voor de begeleiding van de ballenkinderen en mini’s van de wedstrijd bij Dames 1, zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om met de jeugd van deze leeftijdsgroepen om te gaan.  Voorafgaand en tijdens de thuiswedstrijd van dames 1 is er een begeleider nodig die de CMV-spelers of speelsters, mini’s van de wedstrijd, begeleidt. Omdat we bezig zijn om een pool te maken met meerdere begeleiders kan het ook zijn dat je bij een thuiswedstrijd van dames 1 de ballenkinderen van de thuiswedstrijd opvangt, instrueert en begeleidt.  Op dit moment hebben we een aantal enthousiaste dames die deze taken op zich nemen, maar wenselijk is om dit met meerdere begeleiders te doen, zodat het afgewisseld kan worden en de frequentie te overzien is.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: antoinette.overzet@vcsneek.nl
 
 
 
 

Omroep(st)er bij thuiswedstrijden van Dames 1

Lijkt het je leuk om tijdens de thuiswedstrijden van dames 1, spelend in de eredivisie, om te roepen en het publiek te vermaken? Doordat we met een pool werken met verschillende omroepers weet je in het begin van het seizoen al hoe vaak en wanneer je gaat omroepen. Door het uitvoeren van een protocol van de volleybalbond wordt er voorafgaand, tijdens en na afloop van de wedstrijd informatie gegeven aan het publiek. Tijdens het omroepen heb je een intensieve samenwerking met de dj. Beschik je over een goede, duidelijke en enthousiaste stem, heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je niet bang bent om het publiek van informatie te voorzien, dan zijn we op zoek naar jou! Ervaring in het spreken voor een groot publiek is een pre. 

 

Wanneer je interesse hebt of meer informatie wenst, kun je contact opnemen met Antoinette Overzet, coördinator entertainment Dames1, telefoonnummer 06-23325033.