Tjitske, Anneke, Bauke, Jolanda, Jeannette
Tjitske, Anneke, Bauke, Jolanda
& Jeannette = Bestuur CMV

CMV nieuws

Verslag team 1 10 oktober

Zaterdag 10 oktober was het tweede toernooi van het seizoen, de meiden van CMV VC Sneek 1 moeten om 9:15 de eerste wedstrijd spelen.

 

De meiden zijn allemaal vroeg uit bed gestapt voor een stevig ontbijt en de voorbereidingen voor het toernooi. De trainster komt vandaag ook langs om te kijken hoe de meiden spelen.

 

Alle zes meiden zijn op tijd in de Sneker sporthal en hebben er weer zin in om volleybal te spelen.

 

Er zijn twee vaders die de coaching voor hun rekening nemen, dit doen ze op een super enthousiaste manier.

 

De eerste wedstrijd is tegen Stânfries, de meiden zitten goed in de wedstrijd er wordt goed en leuk gespeeld met leuke rally’s en veel overspeel werk waardoor er extra punten worden verdiend.

 

De tweede wedstrijd is tegen  Bolsward, de teams zijn goed tegen elkaar opgewassen en er worden over en weer punten gemaakt. De dames krijgen het 3x overspelen steeds beter onder de knie waardoor er veel extra punten verdiend worden.

 

Als derde staan de collega volleyballers van Sneek op het programma, hier wordt ook leuk over en weer gespeeld. Het team Sneek 2 beheerst het overspelen net even iets beter en daardoor worden er aan de andere kant van het veld meer punten gemaakt.

 

Als laatste staat Makkum op het programma na een ochtend volleyballen is de concentratie niet meer wat het geweest is en verslappen beide teams zo hier en daar.

 

Al met al weer een leuke volleybal ochtend in de Sneker sporthal. Vrijwilligers bedankt voor het goed organiseren van dit toernooi.