Tjitske, Anneke, Bauke, Jolanda, Jeannette
Tjitske, Anneke, Bauke, Jolanda
& Jeannette = Bestuur CMV

CMV nieuws

Verslag team 16 8 oktober

Verslag team 16 8 oktober

 

Zaterdag 8 oktober stond het derde toernooi van het seizoen op het programma. CMV VC Sneek team 16 moest om 9.00 uur hun eerste wedstrijd spelen in Workum.

 

Het team bestaat uit 4 meiden (Lise, Fenne, Filijn en Rose) en 1 jongen (Teun). Ze zijn allemaal net begonnen en vinden het volleyballen nu al super leuk.

 

De vader van Filijn nam de coaching op zich, hij deed dit net zo enthousiast als de kinderen.

 

De eerste wedstrijd is tegen Workum, ze zitten vanaf het begin goed in de wedstrijd en spelen leuke rally’s. Ook het vangen gaat al heel goed. De wedstrijd werd gewonnen met 3-2 en na de wedstrijd werd er flink gejuicht.

 

De tweede wedstrijd is tegen Makkum, dit ging wat lastiger.

De tegenstanders waren iets groter en ouder, maar ze hebben flink hun best gedaan. Het opslaan ging af en toe nog niet helemaal goed, maar het vangen en gooien gaat ze steeds beter af. Ook het doordraaien hebben ze al goed in de gaten.Helaas ging deze wedstrijd met 5-0 verloren.

 

Hierna door tegen Staveren, ze spelen deze wedstrijd heel goed. Het vangen en gooien gaat erg makkelijk en het opslaan gaat in deze wedstrijd ook veel beter. En wat nog het belangrijkste is, ze hebben heel veel plezier met elkaar. Ze hebben deze wedstrijd met 6-0 gewonnen.

 

Als laatste staat Bolsward op het programma. Na een ochtend volleyballen is de concentratie niet meer wat het geweest is, maar ze proberen er een leuke wedstijd van te maken. Bolsward was al iets verder en toetste al, de wedstrijd ging met 3-1 verloren.

 

Al met al weer een leuke volleybal ochtend. Nu al weer zin in de volgende keer!