Tjitske, Anneke, Bauke, Jolanda, Jeannette
Tjitske, Anneke, Bauke, Jolanda
& Jeannette = Bestuur CMV

CMV nieuws

Verslag team 17 1 oktober

1e Toernooi VC Sneek Team 17

 

Zaterdag 1 oktober was het zover: het 1e officiële volleybaltoernooi! Om half 10 moesten we ons melden in de Sneker Sporthal. Ons team, bestaande uit Sanne Marije, Marlies, Jolijn, Gwen en Michiel, heeft er zin in! De shirts worden verdeeld en we gaan eerst met het team op de foto.

 

Er zijn veel ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes aanwezig, die allemaal net zo enthousiast als de kinderen zelf zijn.  We kunnen beginnen aan de 1e wedstrijd. Deze is tegen team 16 van VC Sneek.
Tijdens het oefentoernooitje van vorige week hebben we al een beetje kunnen oefenen en natuurlijk hebben we ook weer hard getraind op de woensdag. We gingen dan ook voortvarend van start en opslaan, doordraaien, vangen en weer gooien ging erg goed. Deze wedstrijd werd met 7-1 gewonnen, waar we uiteraard erg blij mee waren.

 

 

De volgende wedstrijd was tegen TenT 02. Hier waren we iets minder geconcentreerd en kwamen we al snel op een achterstand. Gelukkig moedigde iedereen goed aan en kregen we een paar handige aanwijzingen van de papa’s en mama’s. Michiel speelde zelfs in zijn eentje 4 dames uit het veld, klasse hoor! Nog een spectaculaire vangbal met duik van Sanne Marije en dat was weer een punt. Daarna ging het beter en konden we zelfs eindigen met gelijk spel, goed gedaan!

 

Daarna een korte pauze om vervolgens nog een keer tegen voorgaande teams te spelen. De wedstrijd tegen team 16 van VC Sneek eindigde ook in gelijk spel. De wedstrijd daarna weer tegen TenT 02 en die wilden we natuurlijk graag winnen. Door onder andere een goede opslag van Jolijn, een mooie geplaatste bal van Gwen en een mooi bal van Marlies kon de laatste wedstrijd met winst afgesloten worden! Al met al een geslaagd begin van het volleybalseizoen.