Foto: Jolanda Boonstra

Word lid van onze mooie volleybalclub

Lid worden

Als je lid wilt worden van VC Sneek, kun je het aanmeldingsformulier invullen. Dit formulier kun je ook gebruiken voor het doorgeven van wijzigingen. Zet dan achter je naam: wijziging.

 

Liever invullen en per post inleveren? Dat kan:
VC Sneek

Postbus 327

8600 AH Sneek

 

Als lid van VC Sneek ben je verplicht vrijwilligerswerk voor de club te doen, als het bestuur hierom vraagt. *

 

Opgeven voor het circulatievolleybal kan via het te downloaden CMV aanmeldingsformulier. Let op: op dit formulier wordt het e-mailadres van de ouder(s) verlangd.

 

Opzeggen
Volgens de statuten moet je je lidmaatschap schriftelijk opzeggen voor 1 juni voorafgaande aan het nieuwe seizoen. Wanneer je het lidmaatschap na deze datum opzegt, ben je de helft van de contributie van het afgelopen seizoen -verhoogd met €20- verschuldigd.

 

Als je het lidmaatschap opzegt na 30 september, ben je de volledige contributie van het nieuwe seizoen verschuldigd -alsof je lidmaatschap gewoon doorloopt. Andere regels in geval van blessures of afwezigheid vind je in het overzicht lidmaatschap en contributiebeleid.

 

Opzeggen kan op deze pagina.

 

* Vrijwilligersfuncties

Uiteraard zijn bij onze club vrijwilligers belangrijk. Een club met zoveel leden kan alleen goed draaien dankzij de inzet van veel vrijwilligers. Misschien heb jij een beroep of hobby en komt dit VC Sneek goed van pas. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

 • Training geven
 • Coach zijn van een team
 • Contactpersoon zijn van een jeugdteam
 • Helpen bij activiteiten
 • Scheidsrechter zijn (VC Sneek regelt je opleiding)
 • Een reclamebord sponsoren of op een andere manier sponsoren
 • Toetreden tot het bestuur of een commissie (na overleg)
 • Gastheer of -vrouw zijn bij een wedstrijd van dames 1 in de business room
 • Een voor VC Sneek relevant beroep
 • Een voor VC Sneek relevante hobby

 

Belangstelling? Laat het weten via het contactformuier.

Contributies

 

  basisbedrag contributie contributie + competitie kosten per extra training
senioren € 170,-   € 231,- € 101,50  
jeugd € 113,50 € 158,50 € 101,50  
CMV € 113,50 € 155,50 € 50,50

 

Een overzicht van de opbouw en regels van contributie in seizoen 2019-2020.

 

De contributie is met ingang van het seizoen 2019/2020 afhankelijk van het team waarin een speler is ingedeeld en daarmee niet langer op basis van de leeftijd van desbetreffende speler. Voor leden spelend in een Heren of Dames team geldt het senioren tarief. Voor A-,B- en C- spelers geldt het jeugdtarief. Voor de jongste spelers ingedeeld in het Cool Movies Volleybal geldt het CMV tarief.

 

 • De bedragen voor de ‘kosten extra training’ gelden voor speelsters/spelers die tot het team behoren of met het team de extra trainingen meedoen.
 • De TC beslist als een speelster/speler die tot een team behoort waar extra trainingen worden gegeven, hieraan niet meedoet, hier ook geen vergoeding voor hoeft te betalen.
 • De TC beslist als er een speelster/speler van een ander team mee doet aan extra trainingen van een ander team, hier ook een vergoeding voor moet betalen.

 

Gezinskorting

Dit is van toepassing wanneer meerdere kinderen uit één gezin op hetzelfde adres wonen. De korting is van toepassing op de gehele contributie, waarbij voor het jongste kind de hoogste korting geldt.

- eerste kind 0%

- tweede kind 10%

- derde en elk volgend kind 20%