Jeugd Sponsor Actie van start

Daarom moedigen wij jullie aan om de komende acht weken boodschappen te doen bij Poiesz Supermarkten. De Jeugd Sponsor Munten worden gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten en door deze munten in de koker van VC Sneek te stoppen, helpt u al mee.

 

Boschplein en Sportcafé de Sneeker

De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van VC Sneek is alleen te vinden bij de Poiesz Supermarkt aan het Boschplein in Sneek. Maar ook als u bij een andere Poiesz Supermarkt boodschappen doet, krijgt u sponsormunten. U kunt ze opsparen en daarna, tot uiterlijk 28 maart a.s., in de speciale spaarpot in de kantine van de Sneker Sporthal achterlaten. Wij zorgen er dan voor dat ze in de koker van VC Sneek terechtkomen.

 

Vertel het ook aan je familie, vrienden en buren, zodat zij ook mee kunnen sparen voor VC Sneek. Wij hopen met z’n allen een geweldige winst voor onze club te behalen. Bedankt voor uw hulp!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Activiteitencommissie VC Sneek

Aagje, Hilda, Henriëtte, Marischa en Geeske

 

LET OP

De oude jeugdsponsormunten zijn niet meer geldig en het is ook niet toegestaan om deze oude munten in de kokers te doen. Als dit geconstateerd wordt, wordt de vereniging uitgesloten voor (toekomstige) deelname en wordt sponsorgeld niet uitgekeerd.