H1-2
D3
D1 grappig
D1 - Anlene - Roos - Lieze
H1-4
mini's van de wedstrijd
blok foto
Sfeer 1
Winst!
Janieke pass

Baanstra Bouw Begeleiding (BBB) nieuwe shirtsponsor ballenkinderen

3 december 2019

 

Wie bij de thuiswedstrijden van het eerste goed oplet, ziet naast die van de selectie ook heel wat geconcentreerde gezichten rondom het veld. Elke wedstrijd komen zo’n acht ballenkinderen in actie om de wedstrijd gladjes te laten verlopen. En vanaf afgelopen zaterdag pronkt het logo van BBB op hun shirts. BBB staat voor Baanstra Bouw Begeleiding. Het bedrijf van Chris Baanstra.

 

Deze rasechte Sneker is zelf geen volleyballer maar staat wel wekelijks te juichen bij meisjes B3 waarin dochter Ilse speelt. Inmiddels is hij een groot liefhebber en dan ook vaak te vinden op de tribune bij Dames 1. “Ik draag VC Sneek een warm hart toe. Sowieso vind ik de betrokkenheid bij lokale verenigingen erg belangrijk. Het gaat natuurlijk om de sport maar ook om de gezelligheid. De sfeer bij VC Sneek is gewoon goed”, aldus Chris over zijn motivatie om VC Sneek te sponsoren.

 

Daarnaast hoopt hij uiteraard ook op meer naamsbekendheid voor BBB in de regio.

Baanstra Bouw Begeleiding bestaat bijna 5 jaar en is nu vooral actief in het midden en zuiden van Nederland. BBB is een bouwkundig adviesbureau dat door bouwbedrijven, aannemers of gemeentes ingezet kan worden voor o.a. projectleiding, toezicht, calculatie en begroting.

 

Chris is een man van de praktijk. Met jarenlange ervaring, spreekt hij naar eigen zeggen de taal van de bouw en daarmee heeft hij al mooie successen geboekt bij o.a. het Park Plaza hotel in Utrecht, het Kurhaus in Scheveningen en strandpaviljoen Noord in Bergen aan Zee. Hij werkt veel samen met de Amrâth hotelketen met diverse hotels en restaurants tussen Maastricht en Alkmaar. Een samenwerking met een organisatie dichter bij Sneek zou een mooie aanvulling hierop zijn. Met veel passie vertelt Chris over zijn bedrijf en hij is dan ook trots om zijn logo op shirts en borden terug te zien. Wil je meer weten over BBB kijk dan op www.bbbsneek.nl of ga eens in gesprek met Chris na de wedstrijd.

 

BBB is al langer sponsor van VC Sneek. We zagen zijn logo al op de shirts van diverse meisjes C teams en nu komen daar die van de ballenkinderen bij voor in ieder geval de komende 3 jaar.