Bijzondere verhalen over scheidsrechters

Zo aan het einde van het seizoen is een bedankje op zijn plaats aan een viertal scheidsrechters die het afgelopen seizoen een bijzondere prestatie neer gezet hebben.

 

Allereerst Dick Nijdam. Dick heeft dit seizoen een Nevobo-speld gekregen in verband met zijn 40-jarig dienstverband als scheidsrechter. Een bijzondere prestatie. Ook is Dick bij menig team bekend om zijn gedichten!

 

 

Marijn Tekstra

Marijn heeft vrijdagavond 21 april zijn scheidsrechterlicentie gehaald voor het leiden van wedstrijden op promotieklasse en derde divisieniveau. Een bijzonder knappe prestatie! In april 2014 heeft Marijn zijn eerste wedstrijd gefloten na het behalen van de digitale spelregeltoets en is nu dus officieel regioscheidsrechter. In diverse kranten en andere mediakanalen is er aandacht besteed aan Marijn. Het Fries Dagblad schrijft zelfs: ‘De Sneker wordt gezien als een groot talent”.

 

 

Redmer Huitema en Martina Hoekstra

Redmer en Martina hebben dit seizoen hun licentie gehaald voor het leiden van wedstrijden op TOP klasse niveau bij de jeugd en tweede klasseniveau bij de senioren. Voor beiden een prachtige prestatie, met in de nabije toekomst als doel een overstap te maken naar het fluiten van wedstrijden op regioniveau.