Dames 1 speelt bekerfinale (update: kaarten & bus)

 

De bekerfinale is op 19 februari in 's lands mooiste volleybalhal; die van Landstede Zwolle. Later meer over wat VC Sneek aan initiatieven onderneemt om onze dames te steunen in de wedstrijd tegen Sliedrecht.

 

Kaarten

Via volleybal.nl/tickets bestel je tickets. We mogen onze kortingscode niet openbaar maken, dus als je korting wilt: vul even het contactformulier in. Je krijgt dan de code in een reply. Update 13 februari: de kaarten zijn (vooralsnog) uitverkocht; we wachten op nadere berichtgeving vanuit de nevobo.

 

 

Bus

Wil jij bij de Sneker Sporthal relaxed in de bus stappen en je daarmee ook meteen aanmelden voor een toegangskaartje, zodat je in Zwolle zo kunt doorlopen? Dat kan voor 15 euro; 10 euro voor de bus, 5 voor de kaart.

 
Uiteraard nemen we je dan ook weer mee terug naar Sneek.

Vertrek uit Sneek: rond 13.30 uur.

Vertrek uit Zwolle: 20 minuten na afloop wedstrijd danwel prijsuitreiking (bij winst VC Sneek).

 

De busreis werd mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Hannes Vermaning oud ijzer- en metaalhandel, Dick Postmus Advisering en Dikhoff & Schurer opticiens.

 

Update 14 februari
Omdat de entreekaarten uitverkocht zijn, kunnen we ook niet meer mensen met de bus meenemen. Die rijdt uiteraard wel gewoon.