Donderdagavond 29 december: familietoernooi

 

Ieder betalend lid van onze vereniging (jeugd A, B & C en volwassenen) mag meedoen met een team samengesteld uit familieleden. De rest van dit team hoeft dus geen lid te zijn van VC Sneek. Wel familie, als het even kan, maar wij zullen hier niet al te streng mee omgaan. In geval van nood mag er ook een goede buur of verre vriend worden ingeschakeld. 

Gezelligheid

Tussen de wedstrijden door is er natuurlijk gelegenheid om met je team in de kantine even iets te drinken. Wij zorgen sowieso dat er hapje en drankje voor jullie klaarstaat.

 

Voor de winnaar van het toernooi is er een prachtige wisselbeker beschikbaar. Daarnaast wordt er nog een aantal leuke prijzen onder alle deelnemende teams verloot. Dus ook al win je geen beker… Dan bestaat er nog steeds de kans dat je team niet met lege handen naar huis gaat!

 

Meedoen?

Opgave kan door middel van een mailtje naar toernooienvcsneek@gmail.com o.v.v. je familienaam. Graag ook even erbij vermelden met hoeveel spelers jullie meedoen.

 

Er kunnen maximaal 20 teams meedoen dus wacht niet te lang met inschrijven. Dit kan uiterlijk tot zaterdag 17 december. Maar let op… vol is vol!!

 

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie Toernooien VC Sneek