Sfeer 1
Winst!
Janieke pass

Het laatste nieuws van VC Sneek

Heren 1 én 2 zaterdag kampioen

Heren 1 én 2 zaterdag kampioen

Ze begonnen met zeven man en worden zaterdag toch kampioen; heren 1 draait een enerzijds te verwachten, maar toch ook heus verrassend seizoen. 

 

In de zomer van 2014 werd de terugkomst van Klaas Jelmer Hoekstra en Jorn Meijer naar VC Sneek definitief. Beide heren speelden een jaar voor Reflex in Kampen en deden zodoende enige eredivisie-ervaring op. Rienk Doevendans keerde eveneens terug; van Zeus naar VC Sneek, en van diagonaal naar spelverdeler.

 

Mark Heikoop, 44 jaar inmiddels, ging een jaar tegemoet met Jesse, zijn oudste zoon. Later zal zijn middelste zoon Rowan ook meetrainen, zoals trouwens gedurende het seizoen steeds meer jeugdig talent de aansluiting vindt bij heren 1. Er zit weer een aardige lichting aan te komen.

 

Officieel vs officieus

Zaterdag zal heren 1 waarschijnlijk kampioen worden. Officieel moet het daarvoor zelf met 4-0 winnen en hopen dat ANO een set pakt tegen de directe concurrent van Sneek. Officieus zal de titel zaterdag binnengehaald worden. Volgend jaar gaat het team uitkomen in de tweede divisie en blijft het nagenoeg intact. 

 

Doorschuiven

Heren 1 zal in de derde divisie mogelijk vervangen worden door heren 2. Dat team  wordt zaterdag namelijk óók kampioen en heeft ruim voldoende kwaliteit en ervaring om ook in de derde divisie aardig mee te kunnen ballen. 

 

Ongekende weelde voor het herenvolleybal in Sneek, gezien de ontwikkelingen van de laatste drie jaren. Gefeliciteerd, heren! 

 

O, en mocht u zaterdag rond een uur of vijf tijd hebben: zeker even naar de Sneker komen! We hebben een dj, er zullen wat oud-coryfeeën komen en u kunt een mooie trektocht maken.

 

17.00 uur  heren 1 

19.00 uur  heren 2

20.00 uur  dames 1

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.