Sfeer 1
Winst!
Janieke pass

Het laatste nieuws van VC Sneek

Hester Jasper voorlopig ook bij dames 1

Hester Jasper voorlopig ook bij dames 1

Ondanks de brede selectie waarin eenieder haar rol heeft, is er voor de komende tijd een versterking, in de persoon van Hester Jasper.

 

Het jongere zusje van Marrit, afgelopen zaterdag nog kampioen van Nederland geworden met de B-meisjes, is met haar eigen team nog volop in de race voor het kampioenschap in de eerste divisie, maar verbreedt de selectie van dames 1 in deze drukke tijden.

 

Dat zit zo: Denise Baas begon dit seizoen met een afstudeerstage, rondde die af met een magisch hoog cijfer en belandde vervolgens binnen een paar weken in een traineeship bij een bedrijf in.. Delfzijl. Daar komt bij dat Denise deze en volgende week een traineeprogramma draait, waarbij huiswerk in de avonduren als een vanzelfsprekende voorbereiding wordt beschouwd. Denise laat deze mooie uitdaging niet lopen, en wij snappen dat volledig.

 

Dus komt Hester bij dames 1 haar steentje bijdragen, overigens zonder daarvoor dames 2 te passeren. Daarin speelt ze ook gewoon haar potjes. Het kan dus best zijn dat ze straks in één seizoen met drie teams heeft gestreden om het kampioenschap.

 

Zoals verschenen in het programmaboekje van donderdag 17 maart

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.