H1-2
D3
D1 grappig
D1 - Anlene - Roos - Lieze
H1-4
mini's van de wedstrijd
blok foto
Sfeer 1
Winst!
Janieke pass

Informatie over de start van het seizoen

19 juli 2020

 

Start nieuw seizoen

Na een abrupt einde van het huidige volleybalseizoen is er gelukkig weer zicht op de start van het nieuwe seizoen. Hoewel we nog niet alles precies weten, hebben we wel alle voorbereidingen getroffen om het nieuwe seizoen te starten. Hieronder een aantal belangrijke aandachtspunten.

 

Volleybal en Corona

Op dit moment is de situatie zo dat er weer binnen gesport mag worden. Vanuit NOC-NSF / Nevobo zijn protocollen opgesteld die we daarbij uiteraard volgen. Daarnaast hebben we overleg met de Gemeente Sud West Fryslan over dit onderwerp.  Hierover volgt nog nadere informatie voor de start van het seizoen, gebaseerd op de actuele situatie van dat moment.

 

Samenstelling teams

Na de eerste publicatie van de voorlopige teamindeling is nog een aantal wijzigingen doorgevoerd. Ook hier speelt mee dat het einde van het seizoen volledig anders verliep dan verwacht, waardoor er bijvoorbeeld niet meegetraind kon worden en ook geen selectietrainingen hebben plaatsgevonden. Hierdoor kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden. Wij willen dit uiteraard zoveel mogelijk beperken. Daarnaast zullen jullie zien dat er teams zijn die op bepaalde posities nog niet volledig bezet zijn. Ook daarvoor staan inmiddels de nodige acties uit en hebben we er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken!

 

Nieuwe trainers dames

We hebben een aantal nieuwe trainers voor de damesteams van VC Sneek:

  1. D1: Jeffrey Scharbaai
  2. D4: Frank Monfils
  3. D5 en D6: Ab Deurman
  4. D8: Ronald Beukers

We zijn blij dat we voor alle teams weer goede trainers beschikbaar hebben!

 

Start seizoen en trainingsschema

Zoals gebruikelijk starten de selectieteams iets eerder dan de overige teams. De meeste selectieteams starten in week 33 (10 augustus) en de overige teams in week 34 (18 augustus). Over de exacte trainingstijden word je nog geïnformeerd, het schema wordt ook op de website gepubliceerd.

 

Tot slot

Namens het bestuur en alle TC’s wensen we jullie een hele goede vakantie! We zien ernaar uit jullie allemaal weer te ontmoeten in de sporthal. Uiteraard met gepaste afstand maar zeker niet met minder plezier en sportiviteit.