Sfeer 1
Winst!
Janieke pass

Het laatste nieuws van VC Sneek

Jongens B maken reclame voor VC Sneek

Jongens B maken reclame voor VC Sneek

Nadat zaterdagochtend 14 maart de wekker om 5:30 uur(!) ging bij de B-jongens, vertrokken de chauffeurs om 6:30 uur richting Lichtenvoorde voor de finale dag van de Open Club. Al een prestatie op zich dat de boys zich ongeslagen voor de finale hadden geplaatst, maar als je er dan toch bent wil je wel wat laten zien.


De poule zag er niet eenvoudig uit met favorieten als Alterno en SSS, wat tijdens de wedstrijden ook bleek. Hoewel de talenten van VC Sneek in alle drie wedstrijden heel goed begonnen wist men het hoge niveau niet vast te houden en met name in de passing nam de druk gedurende de sets toe. Bij vlagen lieten de boys zien wel degelijk een aardig potje te kunnen volleyballen, maar tegen het geweld aan de andere kant van het net kwamen wij toch echt tekort. Lang werd er niet getreurd want de B-meiden moesten natuurlijk worden aangemoedigd en waar dat toe heeft geleid is bekend!

Desalniettemin een prachtige ervaring die de jongens meenemen op het weg naar de top en gezien de gedrevenheid zal deze dag de jongens alleen maar sterker maken. Volgend jaar weer nieuwe ronde en nieuwe kansen, volleyballend Nederland weet in elk geval dat VC Sneek ook een talentvolle lichting jongens heeft. En gezien de goede prestaties van zowel de Jongens C en jongens A die de halve finales hebben gehaald is er bij VC Sneek zeker perspectief voor de herenlijn.

Michel van Amersfoort - Coach Jongens B

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.