Klaas Sybrandy neemt afscheid als voorzitter TC

 

Klaas heeft zich afgelopen jaren zeer verdienstelijk ingezet voor de TC en is mede verantwoordelijk geweest voor de successen van het Sneker volleybal. Het bestuur en de vereniging is Klaas hiervoor zeer erkentelijk.
  
Wij hebben Bart Rayman bereid gevonden de rol van voorzitter van de TC in te vullen. Daarnaast zijn wij bezig om de TC verder te versterken om samen met de rest van de vereniging de hoogtepunten van afgelopen jaar vast te houden en door te kunnen zetten. Bart zal zich samen met Gert-Jan van Solkema en Michel van Amersfoort bezig gaan houden met het opstellen van een strategisch technisch beleidsplan voor de komende vijf jaar. Uiteraard zal hiervoor ook een beroep worden gedaan op de ruimschoots aanwezige volleybalkennis binnen de vereniging. 

Daarnaast zal voor de operationele technische zaken worden gezocht naar versterking van de huidige bezetting. Voor vragen met betrekking tot de damesteams kun je terecht bij Henny Herder en Susanna van Amersfoort; het aanspreekpunt voor de heren is Mark Heikoop. Alles rondom de jeugd kun je kwijt bij Caroline Yntema. Het CMV is in goede handen bij Jeanette Jorna.