Koop ook een Grote Clubactie lot en steun VC Sneek!

 

Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas. Met deze opbrengst kan VC Sneek onder andere nieuwe materialen voor de jeugd aanschaffen.

 

De cmv-teams 1 t/m 9 en de meisjes c-teams hebben verkoopboekjes gekregen. De loten kunnen verkocht worden aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is het boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het boekje dan uiterlijk 10 oktober a.s. in bij je coach/teamleider, dit kun je bijvoorbeeld doen als je een wedstrijd hebt. De coach / teamleider zorgt er vervolgens voor dat de boekjes worden ingeleverd bij iemand van de Activiteiten Commissie van VC Sneek. Nadere instructies voor de coach / teamleider volgen nog per e-mail. Of gooi het lotenboekje in de speciale Grote Club Actie inleverbox in de kantine van de Sneker Sporthal.

 

Prachtige prijzen
De lotenkopers zelf kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook onder de beste lotenverkopers van Nederland zijn geweldige prijzen te winnen. Bijvoorbeeld een Apple iPad of één van de andere mooie prijzen zoals toegangskaartjes voor Slagharen, Bobbejaanland of Duinrell. Hoe je hieraan meedoet, vind je op www.kids.clubactie.nl. De ‘beste’ lotenverkoper van VC Sneek maakt kans op een sporttas van VC Sneek.

 

Wij hopen ook dit jaar weer een geweldig resultaat te kunnen neerzetten, dankzij jullie hulp.