Meisjes D op de 'Open Club'

Het team, dat bestaat uit Rixt Scholten, Anna Posthuma, Noa de Haas, Meike Eldering, Femke Cruys en Simone Szovan, moest om 10.30 uur spelen tegen SURF uit Vries. We moesten in het begin een beetje wennen aan elkaar, de zaal en al het publiek maar dat was snel klaar en alles liep steeds beter. We wonnen de eerste wedstrijd met 25-14 en 25-19, wat een super begin was voor deze dag.

 

De tweede wedstrijd was tegen Sleen en de eerste set liep als een trein; door goed serveren, netjes verdedigen en slim spelen wonnen we deze set met 25-12. De tweede set ging moeizamer en Sleen liep aan het eind van deze set een paar punten uit en dit konden we niet meer goed maken. Sleen won nipt met 24-26.

 

De laatste wedstrijd van de poule moesten we tegen Smash uit Beilen. Dit was een hele goeie wedstrijd en bijna alles ging goed. De eerste set wonnen we met 25-14 en de tweede met 25-16 en dit betekende winnaar van de poule en directe plaatsing voor de halve finale.

 

De coaches Caroline en Simone waren hartstikke tevreden met dit resultaat en zijn nu alweer bezig met de trainingen als voorbereiding op 13 februari.