Nederlandse Open Clubkampioenschappen 2018

Dit zijn meisjes A, meisjes B, meisjes C, meisjes D en jongens B.

 

Meisjes A en B en jongens B zijn vrijgeloot voor de voorrondes, de anderen spelen de voorrondes op 6 januari 2018. De voorrondes zijn al snel in zicht vandaar dat de selectie heeft plaatsgevonden en de speciale trainingen hiervoor al zijn gestart. De technische jeugdcommissie heeft hiervoor meerdere kinderen uitgenodigd waarvan zij denken dat zij de club goed kunnen vertegenwoordigen én die voldoen aan een leeftijdsgrens. Bijvoorbeeld voor de C-jeugd moet je geboren zijn op of na 1 oktober 2003.

 

Na de voorrondes op 6 januari 2018 vinden op 17 februari 2018 de halve finales plaats. De finales zijn op 31 maart 2018. Wij hopen natuurlijk dat alle team de finales gaan bereiken en met de winst naar huis gaan. De spelers die meedoen aan dit kampioenschap weten dat er niet sociaal gewisseld wordt, maar we gaan ervoor dat iedereen zijn steentje aan het kampioenschap kan bijdragen. Geïnteresseerd in het hele programma of mocht je nog meer informatie willen lezen over dit kampioenschap, bekijk dan de pagina op de site van de nevobo.

 

Meisjes C spelen de voorrondes in de Sneker Sporthal op 6 januari 2018 dus mocht je dit team willen aanmoedigen dan ben je natuurlijk van harte welkom. De overige teams moeten voor de voorrondes naar andere locaties.

 

Jeugd TC