H1-2
D3
D1 grappig
D1 - Anlene - Roos - Lieze
H1-4
mini's van de wedstrijd
blok foto
Sfeer 1
Winst!
Janieke pass

Nieuwe COVID-19 maatregelen

Nieuwe COVID-19 maatregelen

Alle volleybalwedstrijden worden in ieder geval de komende drie weken zonder publiek gespeeld. 

28 september 2020

 

Vanavond hoorden we in de persconferentie dat de maatregelen weer wat aangescherpt worden. Het meest ingrijpende besluit voor VC Sneek en alle andere sportverenigingen is dat alle wedstrijden in ieder geval de komende drie weken zonder publiek gespeeld worden. 

 

Hoe dit precies in zijn werk gaat, zijn we op dit moment aan het onderzoeken. Kunnen we wedstrijden volgen via een livestream? Waar wachten de ouders die hun kinderen naar een wedstrijd hebben gebracht? Mag de coach wel mee naar binnen? Hoeveel tellers en scheidsrechters mogen de zaal betreden? Wij hebben, net als jullie, veel vragen. We hopen deze snel te kunnen beantwoorden. 

 

Naast de supportersmaatregel, hoorden we dat een bijeenkomst maximaal 30 bezoekers mag hebben. Om die reden zien wij ons genoodzaakt om de Algemene Ledenvergadering  die deze week zou plaatsvinden, niet door te laten gaan! Zodra de gelegenheid zich weer voordoet, zullen we jullie opnieuw uitnodigen. Tot die tijd proberen we jullie op de hoogte te houden via e-mail en onze social mediakanalen. Schroom ook niet om vragen aan ons te stellen via https://www.vcsneek.nl/contact

 

We realiseren ons goed dat we hierbij een beroep doen op jullie flexibiliteit maar laten we er met elkaar het beste van maken en genieten van het feit dat er in ieder geval gevolleybald kan worden! 

 

Bestuur VC Sneek