Nieuwe penningmeester: Peter Ourensma

'Ik ben Peter Ourensma, 43 jaar oud. Ben geboren in Sneek en woon nu in IJlst. Getrouwd met Stephanie en vader van twee jongens, van 14 en 12. Sinds vorig seizoen volleyballen zij ook bij VC Sneek.

 

Al bijna 25 ben ik actief als 'financial'. Begonnen bij Deloitte Accountants Leeuwarden en inmiddels zo'n 12 jaar als financieel manager bij WTC Expo. Die achtergrond is mede de reden dat ik ben benaderd voor de functie van penningmeester bij VC Sneek. Nu de functie lange tijd niet officieel ingevuld is geweest, maar natuurlijk wel tijdelijk en met volle overgave door Klaas de Groot, heb ik besloten om de uitdaging aan te gaan. Hierdoor ontstaat er weer een voltallig bestuur.  

 

Peter Ourensma

 

Goed en efficiënt
Ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan VC Sneek door de inbreng van mijn kennis op financieel gebied in de breedste zin van het woord, zodat we de (helaas) beperkte beschikbare middelen zo goed en efficiënt mogelijk kunnen inzetten. Dit natuurlijk niet alleen, maar samen met de overige bestuursleden en alle anderen mensen die bij de club actief zijn.'