H1-2
D3
D1 grappig
D1 - Anlene - Roos - Lieze
H1-4
mini's van de wedstrijd
blok foto
Sfeer 1
Winst!
Janieke pass

Nieuwsbrief juni 2020

Het volleybalseizoen is wat abrupt geëindigd maar achter de schermen wordt alweer hard gewerkt aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. In deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

We realiseren ons goed dat de informatie op sommige vlakken onduidelijk blijft. We houden de berichtgeving van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten, hebben korte lijnen met de gemeente en zodra we dit kunnen vertalen naar concrete acties, brengen we de leden hiervan op de hoogte. We wensen iedereen alvast een fijne zomervakantie en hopelijk zien we elkaar daarna weer live, zij het op een afstandje.

 

Er mag weer getraind worden

Sommige teams trainen al tijdelijk buiten. Eind mei maakte minister-president Rutte bekend dat er mogelijk per 1 juli ook weer binnen gesport mag worden, mits voldaan wordt aan de gestelde maatregelen door de overheid en het RIVM. Tot 1 september mogen er geen officiële wedstrijden gespeeld worden. Het is wel toegestaan om onderlinge wedstrijden (binnen de eigen vereniging) te spelen zolang deelnemers van 19 jaar en ouder zich houden aan de anderhalve meter afstandregel. VC Sneek is nog druk in gesprek met de gemeente Súdwest Fryslân om te kijken wanneer de zaal weer gehuurd kan worden. Zodra we akkoord hebben gaan de hogere seniorenteams weer binnen trainen. Zij worden hiervan op de hoogte gebracht. Voor alle overige leden is de welverdiende vakantie al in zicht en hopen we eind augustus de sporthaldeuren weer te kunnen openen voor de start van een mooi nieuw seizoen.

 

VC Sneek krijgt een nieuwe website!

Hopelijk volg je ons al op Instagram en Facebook maar in de toekomst willen we je graag nog beter informeren en dus wordt de website van VC Sneek in een geheel nieuw jasje gestoken. De laatste hand wordt gelegd aan een professionele, frisse en bovenal gebruiksvriendelijke site en hopelijk gaan we nog voor het nieuwe seizoen live.

 

Voorlopige teamindeling

De TC’s van VC Sneek hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan de voorlopige teamindeling van het nieuwe seizoen. Met maar liefst 8 damesteams, 2 herenteams, 3 jongensteams, 15 meisjesteams en 15 CMV-teams gaan we het seizoen 2020-2021 van start. Ook voor geïnteresseerde nieuwe leden zullen, zodra de omstandigheden dat weer toelaten, instroomtrainingen georganiseerd worden. We zijn verheugd om te vertellen dat Dames 1 zowel qua spelersselectie als qua technische staff compleet is. Zij gaan het nieuwe seizoen starten onder leiding van nieuwe trainer binnen VC Sneek, Jeffrey Scharbaai. De voorlopige indeling is nog onder voorbehoud van wijzigingen.

 

 

Afscheid leden

Zoals ieder jaar nemen we ook dit seizoen afscheid van enkele leden. Vanwege de abrupte competitiestop door de coronacrisis is er geen gelegenheid geweest om hier bij de laatste wedstrijd of tijdens de clubdag aandacht aan te besteden. We willen deze leden via deze weg nogmaals bedanken en wensen hen veel succes in hun volleybalcarrière.

 

Inleveren kleding

Heb je nog wedstrijdkleding (shirt, broekje, trainingspak), een sporttas of ballen van VCSneek in je bezit? Lever deze dan zo snel mogelijk in bij de kledingcommissie (Groen van Prinsterenstraat 21, Sneek) of neem contact op via vcsneekkledingcommissie@gmail.com
Foto Marscha

 

Wat doe jij voor VCSneek?

Altijd al iets willen doen voor de club? We zijn met regelmaat op zoek naar vrijwilligers. Ben jij die enthousiasteling die de mini’s van de wedstrijd begeleidt? Heb jij een goede omroep-stem? Of zit je liever thuis achter je computer en ben je een kei in vormgeving? Kijk hier voor alle vacatures van VC Sneek. Daarnaast is VC Sneek ook altijd op zoek naar nieuwe (jeugd)trainers en scheidsrechters.

 

Pubquiz

Komen de muren op je af na deze maandenlange lockdown en heb je uit verveling Wikepedia uit je hoofd geleerd? Dan is de VC Sneek Pub Quiz iets voor jou! Er komt eind augustus/begin september zowel een kinderversie als een volwassenvariant. Hou onze social media in de gaten voor de datum en hoe je je kunt opgeven.

 

 

Namens het bestuur van VC Sneek wensen we jullie gezonde en sportieve zomer!