Openingstoernooi helemaal vol

 

We beginnen dan ook al vroeg op de dag, en wel om 9.00 uur, en eindigen om 19.00 uur ’s avonds. Er zijn veel teams uit de regio, zoals uit Joure, IJlst, Makkum, Bolsward, Drachten, Franeker et cetera, maar dit keer ook veel van verder weg, o.a  Grijpskerk, Zwolle, Harkstede, Sleen, Emmeloord Lemelerveld, Emmen en Stadskanaal. Dit is natuurlijk helemaal fantastisch! We hopen dan ook een mooi toernooi neer te kunnen zetten.

 

Verloting

Naast het  volleybal zorgen wij weer voor lekkere en leuke dingen voor de deelnemers en organiseren we weer een prachtige verloting gedurende de hele dag. Deze keer zie je gelijk of je een prijs gewonnen hebt! Er zijn weer prijzen van restaurant de Stoof, VIP shop, Zandstra sport, Etos en The Lake House en nog veel meer.

 

Kleding

Daarnaast is de kledingcommissie aanwezig met een stand en hier kun je kleding passen en bestellen. Dus neem contant geld mee naar de sporthal.

 

Maandag op de mail kun je lezen hoelaat je team moet spelen.

We kunnen al wel zeggen dat 9.00 uur de 2e KLAS C, HOOFD C, 1e KLAS C en nog een poule van de 2 e KLAS C beginnen met het toernooi.

 

We hopen een gezellige en sportieve dag met elkaar te hebben.

 

De toernooicommissie