H1-2
D3
D1 grappig
D1 - Anlene - Roos - Lieze
H1-4
mini's van de wedstrijd
blok foto
Sfeer 1
Winst!
Janieke pass

Outdoor volleybaltraining op beachveld Schuttersveld alleen na toestemming Bestuur VC Sneek

17 mei 2020

 

Nu de zaaltrainingen in verband met de coronamaatregelen niet mogelijk zijn, ontstaat er bij diverse teams wellicht de behoefte om outdoor te trainen, bijvoorbeeld op het beachveld Schuttersveld. Dit is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van het Bestuur van VC Sneek.

 

Dit heeft alles te maken met de preventieve maatregelen en protocollen die in verband met corona van toepassing zijn. Deze worden streng gehandhaafd door toezichthouders (politie, handhaving) en naleving van de richtlijnen is de eigen verantwoordelijkheid van de gebruikers van de accommodatie. Het Bestuur kan en wil alleen outdoor trainingen toestaan, als aan alle maatregelen en protocollen wordt voldaan en zal dit per team dat wil trainen beoordelen. Dit heeft tevens te maken met de beperkte beschikbaarheid en capaciteit van de velden. Het Bestuur volgt hiermee de richtlijnen van onze sportbond de Nevobo. De gezondheid van ons allen is het allerbelangrijkste!

 

Dames 1 gaat van start

Op dit moment (16 mei 2020) betekent dat, dat alleen aan de Dames 1 selectie onder voorwaarden toestemming is verleend om vanuit VC Sneek verband te trainen op het beachveld Schuttersveld. Speelsters en staf zijn op de hoogte van de preventieve maatregelen en protocollen en nemen deze tijdens de training in acht. Ook is een coördinator benoemd die tijdens de training verantwoordelijk is voor het toezicht op de naleving van de richtlijnen.

 

Voor teams en trainers die ook willen trainen

Mocht je als team outdoor willen trainen, dan kan je trainer hiervoor contact opnemen met het Bestuur. Pas na schriftelijke toestemming van het Bestuur kan gebruik gemaakt worden van het beachveld Schuttersveld om onder de vlag van VC Sneek outdoor te trainen.

 

Richtlijnen Nevobo

Mocht je meer informatie willen over de protocollen en richtlijnen, kijk dan op de website van de Nevobo. Mocht de overheid de maatregelen aanpassen, dan geldt uiteraard dat wij deze volgen. Kijk daarom regelmatig op de website voor een update.

 

Bestuur VC Sneek