Sfeer 1
Winst!
Janieke pass

Het laatste nieuws van VC Sneek

Paula Boonstra eerste aanwinst dames 1

Paula Boonstra eerste aanwinst dames 1

Landskampioen VC Sneek bouwt aan een nieuw team. Daarbij stromen vanzelfsprekend speelsters door vanuit de eigen club, maar wordt ook de blik naar buiten gericht.

 

 foto: Roel Ubels  

 

Paula Boonstra woont in Gytsjerk, speelde afgelopen seizoen voor Sudosa uit Assen en maakt bij VC Sneek haar comeback in een Friese ploeg. Bij Sudosa speelde Paula in de topdivisie en ontwikkelde ze zich knap tot basisspeelster. Paula wordt in juni pas 18 jaar.  

 

De buitenspeelster studeert commerciële economie aan de Johan Cruyff University in Groningen en combineerde dit vorig jaar met het spelen voor Sudosa én het nationale jeugdteam. Met dit team deed ze in de zomer van 2015 onder meer mee aan het achtlandentoernooi in Frankrijk.

 

Paula: "Ik ben heel blij en trots om volgend seizoen uit te mogen komen voor een topclub als VC Sneek. Met behulp van een ervaren trainster als Petra Groenland en de goede organisatie bij de club, heb ik er alle vertrouwen in dat ik grote stappen ga zetten. Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging!"

 

VC Sneek verwacht na het weekend de overgang van een andere speelster bekend te kunnen maken.    

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.