Samenwerking VC Sneek en Podium TV gestart

 

Separaat aan de besprekingen die de Nevobo voert met grote partijen als NOS en Ziggo, is VC Sneek in gesprek geraakt met Podium TV, de marktpartij die de laatste jaren behoorlijk aan de weg timmert. Een op het eerste gezicht bescheiden samenwerking is het voorlopige gevolg. Maar ook dit jaar nog profiteert VC Sneek van de voordelen die de samenwerking met zich meebrengt.

 

Live op tv / internet

Zo zijn alle thuiswedstrijden van VC Sneek dames 1 live te volgen via Podium TV (Ziggo kanaal 35) en/of www.podium.tv. Elke fan kan overal ter wereld de wedstrijden van VC Sneek live volgen. Bovendien worden alle wedstrijden een aantal keer herhaald, om later op je gemak terug te kijken. 

 

Professionalisering

Beelden van wedstrijden waren in voorgaande seizoenen vaak ook al wel te zien via de livestream van VC Sneek. Maar nu de samenwerking met Podium TV een feit is, worden deze beelden ook met een 'bewogen camera' opgenomen en voorzien van commentaar. Het zijn nieuwe stappen in de verdere professionalisering rondom de wedstrijden van dames 1. Daarnaast komen de samenvattingen kort na de wedstrijd beschikbaar en zullen wij die delen via onze social media. 

 

Kranten

In de wereld van de papieren krant verandert momenteel ook een hoop. De Noordelijke Dagblad Combinatie, verantwoordelijk voor Friesch Dagblad, Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden, werkt samen met Podium TV om zodoende ook bewegende beelden te kunnen delen via hun sites en tegelijkertijd journalistieke kwaliteit in te brengen. Bovendien verzorgen zij advertenties in hun kranten aan de vooravond van elke thuiswedstrijd. 

 

Sponsoring
Ook voor (potentiële) sponsoren is de samenwerking tussen VC Sneek en Podium TV interessant. Zij weten immers zeker dat zij (bijna-)wekelijks in beeld komen, op welke manier dan ook. Over die manieren binnenkort meer nieuws.