Samenwerking VC Sneek en Strikwerda & Smit

 

Strikwerda & Smit Promotions biedt voor VC Sneek de perfecte verhouding van marktconforme prijzen, korte levertijden en een persoonlijk contact. Bovendien heeft het bedrijf veel ervaring in het verzorgen van promotioneel textiel, bedrijfs- en sportkleding, relatiegeschenken en custom-made producten.

 

Het bedrijf wordt mede gerund door oud-dames 1 speelster Anne-Wies Smit. Anne-Wies en haar partner Johannes Strikwerda staan voor een professionele en persoonlijke benadering. Zij gaan dan ook vol overtuiging de samenwerking aan met VC Sneek.

 

Bestellen via vcsneekshop.frl

De webshop is al open. Hier kunnen artikelen besteld worden in de categorieën sportkleding, accessoires en vrijetijdskleding. Ga hiervoor naar www.vcsneekshop.frl of klik op vcsneek.nl linksonder op ‘de shop’.

 

Textielstra

Met het contract tussen VC Sneek en Strikwerda & Smit Promotions komt voor de volleybalclub een einde aan de samenwerking met Textielstra. VC Sneek heeft waardering voor de professionele instelling van Textielstra en kijkt met genoegen terug op het contact in de voorbije jaren.