Landskampioen VC Sneek bouwt aan een nieuw team. Daarbij stromen vanzelfsprekend speelsters door vanuit de eigen club, maar wordt ook de blik naar buiten...

Landskampioen VC Sneek ziet, na twee seizoenen 'Europa', af van een nieuwe inschrijving voor een Europese competitie in het seizoen 2016-2017. Daartoe heeft het...

Op 7 mei wordt dames 1 in de Sneker binnenstad gehuldigd voor het tweede opeenvolgende landskampioenschap.

Verschenen in de Leeuwarder Courant van dinsdag 26 april 2016.

Een overzicht van de wedstrijden in de Sneker Sporthal én van VC Sneek-teams in Leek.

Zoals bij de meesten bekend is VC Sneek een actie gestart om in korte tijd meer vrijwilligers aan de vereniging te binden.

De derde wedstrijd in een best-of-five serie; de eerste ploeg die drie wedstrijden wint, mag zich kampioen noemen.

Op vrijdagavond 15 april hebben meisjes C3 de Poiesz Jeugdsponsoractie-cheque in ontvangst genomen.

Op donderdag 21 april speelt dames 1 een uitwedstrijd in Ootmarsum. Wilt u zeker weten dat u een plekje heeft in de zaal, geef u dan op voor de busreis die we...

Mark Heikoop neemt zaterdag afscheid van heren 1. Volgend jaar speelt hij tussen zijn leeftijdsgenoten in het tweede van VC Sneek.

Het geplande VC Sneek slot event op zondagmiddag 24 april aanstaande komt helaas te vervallen.

Inmiddels zijn alle data en tijden van de finalewedstrijden definitief.

Vanwege (de voorbereidingen op) de Advendo Korpsen Showavonden kan er op donderdag 14 en vrijdag 15 april niet getraind worden in de Sneker Sporthal.

Het bestuur en de TC van VC Sneek zijn verheugd te kunnen melden dat Marnick van Lith zich als trainer bij de vereniging zal blijven inzetten.

Ondanks de brede selectie waarin eenieder haar rol heeft, is er voor de komende tijd een versterking, in de persoon van Hester Jasper.

Ze zijn al sponsor, maar tekenden zaterdag voorafgaand aan Sneek - Eurosped het contract dat daarbij hoort: Hans Sikma, Johannes Strikwerda en Anne-Wies Smit...

Vraag jij je ook wel eens af hoe dames 1 zich voorbereidt op een uitwedstrijd?

 

Soms wordt er getraind voor een wedstrijd. 

Op zaterdag 11 maart komen er drie jeugdteams van VC Sneek op de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen uit in Doetinchem, Lichtenvoorde en Nijmegen. 

 

Balsponsor is Sluyter Schilderwerken Sneek.

In de periode van 29 februari tot en met 4 maart is er geen trainen voor de jeugdteams A4, A5, B3, B4, C4, C5, C6 en de nieuwe instroomgroep.

In januari zijn wij gestart met de cursus Meer Vrijwilligers in Korte Tijd. Want zonder vrijwilligers geen VC Sneek.

Meest ingrijpende wijzigingen ten opzichte van het eerste schema zijn de data.

Meisjes A, meisjes B en Jongens C zijn door naar de finaleronde van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen, op 12 maart in drie Gelderse sporthallen.

Op zaterdag 13 februari komen er jeugdteams van VC Sneek op de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen uit in Apeldoorn, Assen, Barneveld, Nijmegen, Ootmarsum en...

Op woensdag 17 februari is het Sportgala Fryslân. Dames 1 is genomineerd als Sportploeg van het Jaar en jij kunt live meekijken of ze die prijs ook pakken!

We doen weer mee! De actie loopt van 8 februari tot en met 3 april.

Inzet is een definitieve eerste plek in de eindrangschikking.

VC Sneek werkt samen met gemeente Súdwest-Fryslân en Sportcafé de Sneeker aan een gevarieerder aanbod in De Gezonde Sportkantine.

Lees verder voor deze aanbieding en de voorwaarden.

Foto's zijn gemaakt door Klaas Hijlkema.

De kwartfinale van het nationale bekertoernooi gaat over twee wedstrijden.

Zaterdag 23 januari proost Wethouder Durk Stoker samen met ambassadeurs van De Gezonde Sportkantine, dames 1 van VC Sneek, op de start van De Gezonde...

Na een hele rits aan uitwedstrijden, speelt dames 1 zaterdag weer in de eigen Sneker Sporthal. Tegenstander is het TalentTeam.

Op dit moment niet zozeer voor het boekhouden, maar meer voor het financieel management. De penningmeester van het bestuur, meer op strategisch niveau.

Dames 1 van VC Sneek is genomineerd voor de titel Friese Sportploeg van het Jaar.

Zondag 7 februari a.s. van 12.00 uur tot 16.00 uur organiseert VC Sneek een carnavalsmixtoernooi voor alle senioren en jeugdleden (vanaf C- jeugd) in de...

Net als Fenna Zeinstra, moet ook spelverdeelster Simone Linstra een paar wedstrijden vanaf de kant toekijken. Simone heeft een verstoring van het...

Van de baas van het Sportcafé komt de eerste blog; HJ de Haan, over de uitbreiding van het assortiment en samenwerken. En over het succes van de eerste...

Dames 1-speelster Fenna Zeinstra neemt een tijdje rust. Dat wil zeggen dat ze in de maand januari herstelt van een drukke periode met veel lichamelijke...

In Sportcafé de Sneeker is op zaterdag 23 januari de aftrap van de Gezonde Sportkantine. Wat houdt de Gezonde Sportkantine in?

Vanwege het winterweer zijn veel trainingen voor vanavond afgelast. Als je hiervan nog niet op de hoogte bent gebracht, kun je het beste informeren binnen je...

Zaterdag 2 januari vertrok het D open clubteam om 8.30 uur richting Assen voor de voorronde van de Open Club Kampioenschappen.

Een jaarwisseling heeft altijd iets dubbels: we kunnen aan de ene kant niet wachten tot we het nieuwe jaar in kunnen luiden met oliebollen, champagne en...

Als een last-minute optie, toegevoegd aan het Top Girls Toernooi in Heino, een toernooi ter voorbereiding op de komende Open Club kampioenschappen. 

Woensdagavond weerde dames 1 zich alleraardigst in de wedstrijd tegen Zarechie Odintsovo. Met name in de derde set kreeg het publiek een mooie ontknoping; 33-31...

Hoofdsponsor Rabobank heeft weer de jaarlijkse Ledensponsoring-actie. Jij kunt nu 5 euro aan VC Sneek doneren. En het mooie is: het kost je niets!

Vorig jaar nog winnaar van de Challenge Cup, aanstaande woensdag in Sneek.

Als jij extra fit wilt beginnen aan 2016, lees dan snel verder voor een aanbieding van Optisport.

De TC laat weten dat er in de kerstvakantie veelal geen trainingen zijn.

Maar wees gerust: op woensdag 9 december is het weer terug.

Thuiswedstrijd tegen Sliedrecht begint om 15.00 uur.

Wedstrijdsponsor is Binnema Bloemen.

Zaterdag voor de wedstrijd van dames 1 was er uitgebreid aandacht voor de Grote Club Actie. En terecht, want de kinderen hebben weer goed hun best gedaan.

Afgelopen zaterdag reisde heren 1 af naar topsporthal IISPA in Almelo om daar drie wedstrijden te spelen in de derde ronde van de Nationale Beker. 

Op 16 december is de return van de Europese tweestrijd tegen het Russische Odintsovo. Kaarten zijn nu ook te koop bij Primera in Sneek.

Nederlands kampioen VC Sneek is er niet in geslaagd de volgende ronde van de CEV Cup te bereiken ten koste van Gent. Sneek had een mooie uitgangspositie, na de...

Op zaterdag 21 november speelt dames 1 de thuiswedstrijd tegen Donitas.

 

Autorijschool Henk de Vries is wedstrijdsponsor.

Wedstrijdsponsor is Reclame Digitaal.

Voorverkoop op 7 en 10 november van 19.00 tot 21.00 uur, in de entreehal van de Sneker Sporthal.

Optisport Health Club Sneek en VC Sneek werken voortaan samen om VC Sneek te ondersteunen bij de fysieke training van volleybaltalenten en competitiespelers.

Foto's zijn van Klaas Hijlkema (Sneek - Set-Up'65) en Eric Blanquaert (Gent - Sneek).

Op 04 en 07 november ook weer wedstrijden van dames 1 in de Sneker Sporthal.

Onvoldoende belangstelling, zo door de week, leidt tot annuleren busreis.

Tegenstander is Set-Up'65 uit Ootmarsum. Wedstrijdsponsor is Binnema Bloemen.

Wil jij voor 7 euro naar de wedstrijd in Gent? Lees dan verder.

Het is weer die tijd van het jaar: de (eerste) contributie wordt binnenkort afgeschreven.

Op woensdag 11 november speelt dames 1 tegen VDK Gent. Dit is de return van het Europese treffen in de CEV-Cup. De heenwedstrijd was op 28 oktober in België...

Nadat het de vorige ronde op spectaculaire wijze overleefde, staat voor heren 1 zaterdag weer een bekerronde op de planning.

Meer gebruikers dan Twitter, populair onder jongeren: Instagram. VC Sneek heeft sinds een paar weken een eigen Instagram-account. Je vindt ons onder vc_sneek.

Foto's zijn gemaakt door Frans Oud, in Doetinchem op 11 oktober. Meef foto's staan op facebook.com/vcsneek.

De competitie barst ook voor dames 1 los!

Duidelijkheid bij de start van het seizoen!
Bij de start van een nieuw sportseizoen is het goed om de verwachtingen van en naar elkaar duidelijk te hebben. In...

De wat oudere volleybal-insider heeft 'm zeker gekend: Rob Remeeus. Hij overleed 2009. Van zijn dochter Astrid bereikte ons een vraag. Waarvoor graag aandacht.

Met de lancering van vcsneekshop.frl opent VC Sneek, samen met haar nieuwe kledingleverancier Strikwerda & Smit Promotions, het online verkoopkanaal voor...

Op zondag 11 oktober speelt dames 1 om 15.30 uur de strijd om de Supercup tegen bekerwinnaar Sliedrecht. Deze wedstrijd is in Doetinchem.

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doet VC Sneek ook weer mee en wij willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen!

Hoewel niet alle teams meteen in het eerste weekend spelen, begint het volleybalseizoen op vrijdag 18 en zaterdag 19 september.

Met de start van het nieuwe volleybalseizoen heeft het bestuur van VC Sneek afscheid genomen van Klaas Sybrandy als voorzitter van de Technische Commissie.

De voorbereiding van dames 1 duurt voort. Dit weekend vertrekt het team voor twee dagen naar Hamburg.

Dames 1 was van woensdag 9 tot en met zondag 13 september in het Belgische Frasnès-les-Anvaing. Het speelde daar een perfect georganiseerd toernooi en deed veel...

Afgelopen zaterdag vond de openingsdag voor de jeugd plaats in de Sneker Sporthal. Het was een leuke en geslaagde dag!

Met het seizoen op het punt van beginnen, beginnen jouw taken bij andere wedstrijden ook weer.

Na een trainingsweekend op Ameland, vier weken training en een oefenwedstrijd tegen Tjoba stond er afgelopen weekend een vier- en een driekamp op het programma...

Afgelopen zondag traden de heren aan voor de eerste ronde van de nationale beker. Hier namen zij het op tegen Set-Up '65 (2e divisie) en Olhaco (1e divisie).

Op woensdag 23 september vindt de algemene ledenvergadering van VC Sneek plaats. Lees verder voor de agenda.

Je kunt je nog tot maandagmiddag 26 oktober opgeven voor de dagreis naar de wedstrijd van dames 1 in Gent.

De voorbereiding van heren 1 is officieel uit de startblokken. Afgelopen zondag reisde de gehele selectie (met uitzondering van Mark Heikoop) af naar Zuidlaren...

In de aanloop naar het nieuwe seizoen beschouwt één van VC Sneeks hoofdsponsors, Rabobank Sneek-ZWF, voor met libero Janieke Popma.

Vanaf 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook VC Sneek doet dit jaar weer mee.

Voor het bestellen van kleding vragen we je tijdelijk om een formulier in te vullen. We maken op die manier de bestelling concreet, waarna je hem kunt...

Het seizoen is weer begonnen… en daar hoort ook een openingstoernooi bij. Op zaterdag 12 september vindt dit toernooi plaats in de Sneker Sporthal.

Na een periode van trainingsarbeid gaat dames 1 in september volop oefenwedstrijden spelen tegen sterkte tegenstanders. Hoogtepunt is een vijfdaagse trip naar...

Na de vakantieperiode weer actief van start? Doe dan als team mee aan de survivalrun in het Rasterhoffpark in Sneek en til de samenwerking binnen je team naar...

De eerdere indeling was van begin mei. Een update derhalve.