QMG, kledingsponsor meisjes A1

De naam van Question Mark Group prijkt op de trainingsjasjes van meisjes A1. QMG legt uit waarom zij voor VC Sneek kiezen.

Ook dit jaar doet VC Sneek mee aan de Grote Club Actie en net als vorig jaar, krijgen alle leden een lotenboekje mee naar huis.

Volgende week starten de trainingen weer. Komende donderdag, 31 augustus, kunnen alle teams hun ballen voor het nieuwe seizoen ophalen.

Collectieve start op maandag 4 september. Teams die eerder starten, krijgen hierover informatie.

Alweer aangekomen op het einde van een fantatiek volleybalseizoen, is het nu eerst tijd voor een welverdiende zomervakantie!

Aanvullend aan het officiële persbericht, hier de uitgebreide motivatie van Jabik Broersma en René Akkerman. Tekst: Jabik Broersma.

Zaterdag 8 juli van 14.00 tot 18.00 uur op het Schuttersveld te Sneek

Voor alle jeugd- en cmv-leden. Dus ook onze nieuwe leden zijn deze middag van harte welkom...

De teller staat al op 12 bedrijven en ruim 30 particulieren.

Net als voorgaande jaren starten wij komend seizoen weer met een openingstoernooi voor de jeugd.

Hierbij doen wij nogmaals een oproep voor het inleveren van wedstrijdshirts en/of trainingspakken/trainingsjasjes voorzien van VC Sneek-logo en -sponsornaam.

Dames 1 gaat in december definitief Europa in.

Publicatiedatum: 26 mei 2017.
Laatste update: 20 augustus.

Publicatiedatum: 26 mei 2017.

Laatste update: 23 juni.

 

Publicatiedatum: 26 mei 2017.

Laatste update: 26 juli.

 

Beste spelers en speelsters van VC Sneek,

Wij presenteren de voorlopige teamindeling van seizoen 2017-2018 voor zowel de dames, heren, jeugd als CMV.

Begin deze maand hebben we aangekondigd dat we rond het weekend van 20 mei de voorlopige indeling voor het seizoen 2017-2018 op de website publiceren.

Voor alle jeugdspelers- en speelsters.

Hoe ziet de teamindeling voor de dames er volgend seizoen uit? Wij begrijpen dat deze vraag bij veel speelsters van VC Sneek leeft. Daarom een korte update.

Voor de meeste teams is het einde van het volleybalseizoen aangebroken. Deze teams kunnen op dinsdag 9 mei hun kleding en andere zaken van VC Sneek inleveren.

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. Als speler zijnde maak je geen deel uit van elk punt van een wedstrijd, maar als scheidsrechter moet je er elk punt weer...

Graag nodigen we jullie, heel volleyballend VC Sneek, uit om het seizoen af te sluiten op onze slotdag!

Wedstrijdsponsor is Baanstra Bouw Begeleiding.

Balsponsor is Jobz-on.

 

We openen de deuren zondag tussen 13.30 en 13.45 uur.

De ouders van meisjes C2 leven enthousiast mee met hun kroost. Een van hen maakte een overzicht van dit seizoen, in de vorm van een filmpje.

 

Kom op tijd als je een mooi plekje wilt; het kan wel eens druk worden!

Vrijdagavond werd tijdens het Poiesz JSA gala bekendgemaakt dat VC Sneek als achtste is geëindigd. Een geweldige prestatie, want er deden maar liefst 544...

Energie Professionals Nederland (ENPRON) is een vernieuwend, geheel zelfstandig en onafhankelijk bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt voor uiteenlopende...

Wat een fantastisch bedrag! We kunnen niet anders zeggen dan dat onze actie meer dan geslaagd is.

Met rode pen in je agenda!

 

Ze zijn dit seizoen het enige VC Sneek-team in de finale, maar meisjes B zijn er klaar voor! Ze zijn topfit en in topvorm, volgens Caroline Yntema, één van de...

De jeugd van VC Sneek verkoopt van 20 tot en met 24 maart huis-aan-huis paaseitjes in Sneek.

De nieuwe penningmeester van VC Sneek stelt zich voor.

Georganiseerd door de leden zelf!

Cobra Verkeersschool, sponsor van heren 3

Cobra vindt het belangrijk dat jongeren in beweging zijn.

Van 27 februari t/m 5 maart is het VC SneekWeek in Poiesz Noorderhoek, met op zaterdag 4 maart de actieve verkoop van bananensoezen/bossche bollen door meisjes...

Eerste wedstrijd gewonnen bij Flamingo's. Thuiswedstrijd tegen Alterno definitief op woensdag 19 april, 20.00 uur.

Op maandag 20 februari verscheen in de Leeuwarder Courant een artikel naar aanleiding van de bekerwinst van VC Sneek. De kop van het artikel luidt: Weer een...

Een overzicht van de media-uitingen op zondag 19 en maandag 20 februari.

Vernieuwing is dit jaar het thema voor dames 1 van VC Sneek. Naast een keur aan nieuw en jong talent, wordt het ook op het mentale vlak over een andere boeg...

Na het Mixtoernooi kun je een hapje blijven eten in de kantine van het Schuttersveld. Er is dan een stamppotbuffet met drie verschillende stamppotten.

Op 17 februari 2017 organiseren de buurtsportcoaches van de gemeente Súdwest-Fryslân in samenwerking met de Nevobo een trainersclinic voor vt2-vt3...

Baanstra Bouw en Begeleiding, kledingsponsor Meisjes C2

'Omdat het sporten van onze kinderen belangrijk is en onze dochter bij VC Sneek speelt.'

Het is alweer de twaalfde keer en VC Sneek doet uiteraard mee. De actie begint op maandag 6 februari en eindigt op zondag 2 april 2017.

Hot ITem, kledingsponsor Meisjes C1

VC Sneek is bij de ontwikkeling van haar (jeugd)spelers gericht op prestatieverbetering, waarbij een goede begeleiding...

Erwin Blikslager is afgelopen zaterdag begonnen met het uitdelen van de sponsorballen. Hier maakten hij en Wiesje Doevendans foto's van.

Erwin Blikslager is initiator en coördinator van de Ballenactie, waarbij bedrijven en particulieren één of meer ballen mogen weggeven aan een team van VC Sneek.

Na een 3-1 overwinning thuis had dames 1 eind januari aan twee sets genoeg, op bezoek bij US. De wedstrijd werd uiteindelijk verloren met 3-2, maar de finale...

Op zondag 26 maart is het mixtoernooi van VC Sneek. Opgeven kan nog. Meedoen is gratis.

Volleybalclub Sneek is in de zoektocht naar een vervangende spelverdeelster uitgekomen bij opnieuw een oude bekende van coach Petra Groenland.

Als we er zo zoetjes aan eens vanuit gaan dat dames 1 als derde eindigt? Geen gekke voorspelling, gezien de resterende wedstrijden en met de focus op het...

Dorien den Otter en VC Sneek zijn uit elkaar gegaan. Daartoe is in onderling overleg besloten, nadat Den Otter aangaf het volleyballen op een hoog niveau niet...

Zaterdag zijn de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK) 2017. Op deze nevobo-site kunt je meer informatie hierover vinden.

Het einde van het jaar is een tijd om na te denken over wat komen gaat. Tijd om ook terug te kijken op het afgelopen jaar. Een jaar waarin VC Sneek heeft laten...

De eerste wedstrijden beginnen om 18.15 uur. Kom op tijd, zodat je genoeg tijd hebt voor het aanmelden en omkleden. Het is in Sporthal het Schuttersveld.

In de kerstvakantie zijn er weinig teams van VC Sneek die trainen.

Restaurant Onder de Linden is de laatste gulle gever; ook zij schenken een prijs aan het familietoernooi van VC Sneek.

Sport-Restaurant de Stolp stelt ook een toffe prijs beschikbaar voor de deelnemers aan het familietoernooi op 29 december.

Foto's: Klaas Hijlkema.

Op zaterdagavond 10 december heeft de voorzitter van VC Sneek, Jabik Broersma, de opbrengst van de Grote Clubactie bekend gemaakt.

Dames 1 moet het een aantal weken stellen zonder Monique Volkers. Monique liep donderdagavond tijdens de training een blessure op aan haar duim.

Ze trainde al een aantal weken mee, maar trekt nu tijdens wedstrijddagen ook haar sportschoenen aan: Quinta Steenbergen is zaterdag inzetbaar, als VC Sneek de...

Als je mee wilt doen aan het familietoernooi en je (team) nog niet aangemeld hebt, wees dan snel! Er is nog plek voor vier extra teams.

Bij Van der Valk Hotel Sneek kun je niet alleen lekker slapen, maar ook heerlijk eten! En dit mogen jullie binnenkort zelf gaan ervaren.

Breng je stem uit voor de actie Rabo Ledensponsoring en verdien geld voor VC Sneek! Stemmen kan de hele maand december.

Lekker in de kerstvakantie naar de film? Dat zou zomaar kunnen als je met het familietoernooi van VC Sneek meedoet!

 

Op donderdagavond 24 november kunnen bestellingen worden opgehaald die zijn geplaatst op 12 en 13 november. De kledingcommissie is in de Sneker Sporthal van 19:0...

Natuurlijk mag ook een prijs van De Walrus Sneek bij dit toernooi niet ontbreken!

Aan de prijzenpot van het familietoernooi hebben wij de volgende prijs mogen toevoegen.
 

Onze ballen zijn aan vervanging toe en daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Iedereen met een Rabo-rekening, opgelet!

 

In de maand december organiseert Rabobank Sneek-zwf een sponsoractie. Je doneert daarmee namens de Rabobank 5 euro...

Op dit moment hebben zich al 14 teams ingeschreven voor het familietoernooi, op donderdagavond 29 december.

Op woensdag 16 en woensdag 23 november speelt dames 1 ook thuiswedstrijden, evenals op zaterdag 12 november.

 

De eerste families hebben zich opgegeven voor het familietoernooi op 29 december (zie hieronder).

Op donderdagavond 29 december organiseert VC Sneek een familietoernooi voor haar leden en hun familie in Het Schuttersveld. Hiervoor kunnen je je nu opgeven.

Zaterdag was Arnold Terveer in de sporthal. Hij maakte deze foto's bij de wedstrijd van heren 1 tegen Animo.

Op zaterdag 12 november 2016 staat de kledingcommissie van 10:00 tot 13:00 uur weer met VC Sneek kleding en accessoires in de hal van de Sneker Sporthal.

 

Tegenstander is het TalentTeam. Wedstrijdsponsor op deze zondagmiddag is Binnema Bloemen.

 

Zaterdag 22 oktober, Sneek - Peelpush (3-0).

Zoals verschenen in het programmaboekje van zaterdag 22 oktober.

 

Lotenverkopers krijgen nog wat extra dagen de tijd om VC Sneek te helpen. Ze verhogen hiermee ook hun kans op een prijs!

 

Vanuit de activiteitencommissie toernooien een bericht over het familietoernooi op 29 december 2016. Zet 'm vast in je agenda!

 

Op zaterdag 15 oktober liepen Jongens C1 mee tijdens de voorbereiding van heren 1 op de wedstrijd tegen Veracles. De jongens mochten ook mee tijdens de...

De tweede thuiswedstrijd is tegen Peelpush.

Wedstrijdsponsor is I. Eckhardt Professioneel.

Op de foto de aangeschafte spronghoogtemeter, betaald uit de gift van Yke de Jong en de opbrengst van jeugdacties.

De Grote Clubactie is van start en hopelijk heb je al veel succes met de verkoop van de loten.