CMV VERSLAG: gesloten regionale kampioenschappen

18 mei 2019

 

Vandaag was het zover cmv team 1 en team 2 speelden de gesloten regionale kampioenschappen. Eerst moest ieder team zijn eigen poule spelen. Alleen de nr 1 en 2 gingen door naar de kruisfinales. Ieder team speelde 3 wedstrijden.

Cmv team 2 gingen helaas niet door naar de kruisfinales, maar wat hebben ze het knap gedaan. Cmv team 1 wonnen alle sets in hun poule. Ze speelden sterk en hadden onderling ook veel plezier. Ze werden eerste in hun poule. 

In de kruisfinale speelden ze tegen de nummer twee van de andere poule en dat was Heecherop. In beide sets liep het begin gelijk op maar op een gegeven moment sloegen de meiden lekker door waardoor ze beide sets wonnen. Meiden blij, want ze mochten de finale spelen.

De Stanfries won ook hun kruisfinale dus dat betekende VC Sneek tegen de Stanfries. Beide ploegen kennen elkaar vanuit hun eigen competitie.

Cmv team 1 bleef hun eigen spel spelen, maar de Stanfries deed dit ook goed en gaven regelmatig wat korte balletjes. Dit was voor team 1 net wat te machtig, waardoor de Stanfries er met de winst vandoor ging.


Maar wat hebben ze het goed gedaan, ze zijn gewoon tweede van Friesland. CMV team 1 wil hun coach Bart Meijs en trainster Janice Johnson heel erg bedanken zonder hen waren ze nooit zo ver gekomen.

 

CMV team 1: Marrit, Jinte, Zoe en Gwen