Nieuw: VC Sneek magazine

6 oktober 2018

 

Vanaf vandaag wordt het eerste VC Sneek Magazine seizoen 2018-2019 verspreid onder de VC Sneek leden! Een oude traditie wordt nieuw leven ingeblazen. De club presenteert zich in een mooi bewaar-exemplaar, waarin de gelegenheid wordt genomen verschillende teams, commissies en vrijwilligers aan u voor te stellen.


Natuurlijk komen hier onze de teams, trainers en programma’s van Heren1 en Dames1 aan bod. Maar we staan ook stil bij de tweede teams, die van groot belang zijn voor de doorgaande lijnen in een club. De jeugd heeft de toekomst. Ze verdienen natuurlijk een prominente plek in dit magazine en ze laten graag zien waar ze mee bezig zijn. Ook het speerpunt van de club, meer jongens in het volleybal, wordt extra uitgelicht.


Het is eigenlijk heel bijzonder dat zo’n grote organisatie als VC Sneek helemaal wordt gerund door vrijwilligers, die zich organiseren in commissies. We kunnen ze onmogelijk allemaal noemen, maar in deze editie neemt een aantal commissies al vast hun podium en laat zien waar ze mee bezig zijn en welke uitdagingen ze komend seizoen met bruisende energie op gaan pakken.


Die energie is wel het noemen waard. Dit magazine bijvoorbeeld, is in een superkorte periode uit het niets opgebouwd, met hulp van de communicatiecommissie en vele enthousiaste clubgenoten. We hopen dat u het magazine leest met evenveel plezier, als waarmee wij het hebben samengesteld. 

 

De magazines worden vandaag, zaterdag 6 oktober, aan de thuisspelende teams in de Sneker Sporthal meegegeven. De overige teams krijgen de magazines volgende week tijdens de training. Ook op de eerste thuiswedstrijd van Dames 1, zaterdag 13 oktober a.s. in de Sneker Sporthal, zullen er VC Sneek magazines beschikbaar zijn.

 

Mocht u ideeën, suggesties, artikelen of opmerkingen hebben voor een volgende editie, dan houden wij ons graag aanbevolen: redactie@vcsneek.nl