Sponsorovereenkomst VC Sneek met Topfysio verlengd

28 januari 2019

 

VC Sneek en Topfysio verlengen hun resultaatrijke samenwerking. Dit betekent dat Topfysio VC Sneek blijft faciliteren met spreekuren voor alle leden. Tevens denkt Topfysio mee en geeft vorm en inhoud aan het sportmedisch beleid binnen de vereniging. Hiermee heeft VC Sneek een echte specialist in huis op gebied van Sport- en Algemene fysiotherapie. Alfred Guljé, praktijkhouder en mede eigenaar van Topfysio, staat voor kwaliteit en een individuele aanpak.

 

Daarnaast loopt de organisatie voorop bij de toepassing van vernieuwende methodieken. Topfysio was destijds ook de eerste praktijk in Noord Nederland die de zogenaamde Dry Needling methodiek toepaste. Een andere succesvolle therapievorm waarmee Topfysio voorop loopt is de behandeling met het RSQ apparaat, een vorm van elektrostimulatie die het herstel bevordert en een pijnlijke beweging pijnvrij maakt. Daarnaast beschikt Topfysio – exclusief in de gemeente Sudwest Fryslan – over een Origene rugtrainingsapparaat, een unieke aanpak bij nagenoeg alle klachten aan de wervelkolom. Verder zijn er nu meerdere therapeuten opgeleid tot echografist en worden er ook EPTE behandelingen gegeven, een revolutionaire behandelmethode gericht op het oplossen van chronische peesblessures.

 

Alfred Guljé over de samenwerking met VC Sneek:
“Als sport- georiënteerde fysiopraktijk vinden wij het top om verbonden te zijn aan VC Sneek. Er wordt op het hoogste niveau in Nederland gespeeld en de ambities reiken nog veel verder. Ook spreekt het ons aan dat de breedtesport een warm hart wordt toegedragen.”

 

 

Voor meer informatie: www.topfysio.nl

 

 

Op de foto v.l.n.r. Alfred Guljé, praktijkhouder en mede eigenaar van Topfysio, en Johan de Visser, voorzitter VC Sneek.