UPDATE: Voorlopige indeling dames VC Sneek seizoen 2018 - 2019 is bekend

4 juni 2018

 

Beste speelsters van VC Sneek,

 

Zoals aangekondigd vorige week, hieronder de voorlopige indeling van de damesteams voor het seizoen 2018-2019. De indeling van de meisjes jeugdteams komt eind deze week op de website. Met excuus voor de vertraging!

 

voorlopige teamindeling dames

 

Enkele opmerkingen bij deze voorlopige indeling:

  • Er trainen nog speelsters mee, sommige teams zijn nog niet helemaal compleet en een aantal speelsters heeft nog niet definitief toegezegd. Dat betekent dat er nog wijzigingen kunnen komen in de teamindeling. Uiteraard proberen we dat zoveel mogelijk te beperken! Dat betekent dat de definitieve indeling pas bij de start van het seizoen bekend kan worden gemaakt;
  • De TC heeft, op basis van input en gesprekken met o.a. trainers, coaches en jeugd TC deze indeling gemaakt, rekening houdend met de opleiding/topsportlijn en de breedtesportlijn van de vereniging, niveau, in te vullen posities en individuele wensen waar mogelijk. Vanuit dit beleidskader zijn we gaan werken en is deze indeling tot stand gekomen. 

 

Toelichting op vragen

Evenals vorig jaar organiseren we weer twee avonden voor eventuele vragen over de indeling voor het komend seizoen. Dat vindt plaats op dinsdag 5 juni en donderdag 7 juni in sporthal Schuttersveld. Daar zullen de TC’s van zowel de heren, dames, jeugd en CMV vanaf 19.00 beschikbaar zijn voor vragen. Je dient dit van tevoren wel even aan te geven door een mail te sturen naar tcdamesvcsneek@hotmail.com. Van ons krijg je dan een tijd waarop je wordt verwacht.

 

Omdat we wat later dan gewenst de voorlopige teamindeling bekendmaken, geldt dat eventuele opzeggingen niet voor 1 juni, maar uiterlijk 15 juni doorgegeven moeten worden. 

 

Uiteraard hopen we dat eenieder zich kan vinden in het team waarin hij/zij is geplaatst. Wij wensen iedereen een fantastisch nieuw seizoen!

 

Dames TC VC Sneek