UPDATE: voorlopige indeling VC Sneek seizoen 2019 - 2020 is bekend

17 mei 2019

 

Zoals aangekondigd hieronder de voorlopige indeling van alle dames, meisjes en CMV teams voor het seizoen 2019-2020. De teamindeling voor de heren en jongens volgt op een later moment.

 

voorlopige teamindeling CMV

 

voorlopige teamindeling DAMES

 

voorlopige teamindeling MEISJES

 

Enkele opmerkingen bij deze voorlopige indeling:

  • Er trainen nog speelsters mee, sommige teams zijn nog niet helemaal compleet en een aantal speelsters heeft nog niet definitief toegezegd. Dat betekent dat er nog wijzigingen kunnen komen in de teamindeling. Uiteraard proberen we dat zoveel mogelijk te beperken! Dat betekent dat de definitieve indeling pas bij de start van het seizoen bekend kan worden gemaakt;
  • De TC heeft op basis van input en gesprekken met o.a. trainers en coaches deze indeling gemaakt, rekening houdend met de opleiding/topsportlijn en de breedtesportlijn van de vereniging, niveau, in te vullen posities en individuele wensen waar mogelijk. Vanuit dit beleidskader zijn we gaan werken en is deze indeling tot stand gekomen.

 

Toelichting op vragen

Evenals voorgaande jaren organiseren we weer een avond voor vragen over de indeling voor het komend seizoen. Dat vindt plaats op dinsdag 4 juni in sporthal Schuttersveld. Daar zullen de TC’s van zowel de heren, dames, jeugd en CMV vanaf 19.00 uur beschikbaar zijn voor vragen. Je dient dit van tevoren wel even aan te geven door een mail te sturen naar tcdamesvcsneek@hotmail.com. Van ons krijg je dan een tijd waarop je wordt verwacht.

 

Uiteraard hopen we dat eenieder zich kan vinden in het team waarin hij/zij is geplaatst. Wij wensen iedereen een fantastisch nieuw seizoen!

 

TC CMV, TC Jeugd, TC Heren en TC Dames