Van de ballencommissie ...

12 april 2019

 

Beste leden van VC Sneek,

 

Het volleybal seizoen zit er al bijna weer op.

 

Aan de ballencommissie weer de taak om ons over de ballen te ontfermen waarbij we het dit jaar anders gaan aanpakken.

 

De afgelopen seizoenen zijn er aantal dingen mis gegaan met het opnieuw verdelen van de ballen. Om dit in het nieuwe seizoen zoveel mogelijk te voorkomen hebben wij besloten om alle senioren dames en heren teams de ballen te laten houden.

Wij denken dat dit voor iedereen beter gaat werken en veel  irritaties voorkomt.

 

Om dit goed te laten functioneren vragen wij aan jullie het volgende te doen.

 

  • Controleer of jullie alle ballen nog hebben en ze goed zijn. Dit geldt ook voor de ballentassen.
  • Als er vermissingen of problemen zijn moeten deze voor 15 juni a.s. per mail aan ons gemeld worden. Wij proberen dan zo snel mogelijk hierop te reageren en actie te ondernemen. Als wij niks horen gaan we er vanuit dat alles compleet is en er geen bijzonderheden zijn.
  • Verder willen we weten wie de ballen van het team in beheer heeft.

 

Het kwijt raken van ballen is bij alle teams altijd een probleem. Als club kunnen wij niet steeds bij elke bal die kwijt raakt een nieuwe leveren. Als team zullen jullie hierin ook jullie verantwoordelijkheid moeten nemen.

 

Als er een goede reden of verklaring is voor een vermiste bal zullen we deze vervangen, is dit niet het geval zal het team zelf een nieuwe bal bij ons aan moeten schaffen.

 

De jeugd teams moeten de ballen en ballentassen wel inleveren. De datum van inleveren is nog niet bekend maar zal per mail naar contactpersonen toegestuurd worden. Ook zullen we het op de VC Sneek site en Facebook vermelden.

 

In het nieuwe seizoen willen wij dat de materialen goed voor elkaar zijn, maar dit kunnen wij niet alleen daar hebben we jullie ook bij nodig. Dus zijn er vragen, opmerkingen, problemen of suggesties stuur dan een mail naar:

ballenvcsneek@gmail.com

 

Met vriendelijke groeten,

 

Namens de ballencommissie

Erwin Blikslager