Van de TC...

10 mei 2019

 

Teamindeling volgend seizoen: we zijn er bijna!

Hoe ziet de teamindeling voor het volgend seizoen uit? Wij begrijpen dat deze vraag bij veel spelers en speelsters van VC Sneek leeft. Daarom een korte update.

 

Huidige status

De indeling voor komend seizoen is bijna klaar. Er zijn gesprekken gevoerd met spelers en trainers en hiermee zijn we aan de slag gegaan. Daarnaast hebben diverse selectietrainingen plaatsgevonden en heeft de TC onderling overlegd. Het maken van een nieuwe indeling is een ware puzzel, maar we zijn er bijna.  

 

Planning: 17 mei

Het is onze ambitie om uiterlijk vrijdag 17 mei de  (voorlopige) indeling op de website te publiceren. En mocht het toch nog iets uitlopen, dan melden we dat dan ook op de site. Tijdens het na-trainen (tot de zomer) willen we al zoveel mogelijk in de beoogde teamsamenstelling trainen. Ook gebruiken we deze periode om het groeipotentieel van diverse spelers en speelsters te beoordelen alvorens tot een definitieve indeling te komen. Dat geldt vooral voor de topsportlijn. Tot slot geldt dat nog niet alle teams op alle posities bezet zijn. Dat betekent dat er ook na publicatie van de voorlopige indeling nog wijzigingen kunnen plaatsvinden.

 

Save the date: 15 juni

Op zaterdag 15 juni organiseren we een leuke en informatieve VC Sneek dag voor alle teams: CMV, jeugd, dames en heren. Op deze feestelijke dag hoor je alles over het nieuwe seizoen en dat wil je niet missen! Zet deze datum daarom alvast in je agenda, nadere informatie volgt op de website. 

 

TC Jeugd, TC Dames, TC Heren