Voorlopige teamindeling CMV, jongens en heren (seizoen 2018-2019)

28 mei 2018

 

Beste spelers en speelsters van VC Sneek,

 

Hierbij presenteren wij de voorlopige teamindeling van komend seizoen (2018-2019) voor zowel de CMV, jeugd (jongens) en heren. Zoals ieder jaar was het weer een hele puzzel en we zijn blij dat we deze voorlopige indeling nu kunnen publiceren. De indeling is voorlopig en kan op onderdelen nog worden aangepast, indien nodig.

 

voorlopige teamindeling CMV 

 

voorlopige teamindeling heren & jongens 

 

Publicatie indeling meisjes en dames 1 week uitgesteld

De indeling van de meisjes jeugd en dames kunnen we helaas nog niet publiceren. Op 2 juni vindt er nog een plaatsingstoernooi plaats en de uitslag daarvan speelt een rol bij de indeling. Ook is de bezetting van een aantal damesteams nog niet zoals we graag zouden willen, o.a. door niet verwachte opzeggingen laat in het seizoen. Voor de publicatie van de indeling van deze teams is nog wat tijd nodig. Tijd die we onder andere gebruiken om met betreffende trainers te overleggen en de opties die er zijn te bespreken. Vervelend, maar het is niet anders. Hou de website in de gaten de komende week, want we willen uiteraard zo snel mogelijk de voorlopige indeling publiceren!

 

Toelichting op vragen

Evenals vorig jaar organiseren we weer twee avonden voor eventuele vragen over de indeling voor het komend seizoen. Dat vindt plaats op dinsdag 5 en donderdag 7 juni in sporthal Schuttersveld. Daar zullen de TC’s van zowel de heren, dames, jeugd en CMV vanaf 19.00 beschikbaar zijn voor vragen. Je dient dit van tevoren wel even aan te geven door een mail te sturen naar tcdamesvcsneek@hotmail.com. Van ons krijg je dan een tijd waarop je wordt verwacht.

 

Omdat we wat later dan gewenst de voorlopige teamindeling bekendmaken, geldt dat eventuele opzeggingen niet voor 1 juni, maar uiterlijk 15 juni doorgegeven moeten worden.

 

Uiteraard hopen we dat eenieder zich kan vinden in het team waarin hij/zij is geplaatst. Wij wensen iedereen een fantastisch nieuw seizoen!

 

Dames TC VC Sneek

Heren TC VC Sneek

Jeugd TC VC Sneek

CMV TC VC Sneek