We gaan weer beginnen!!!

 

29 augustus 2018

 

Nog een paar dagen en dan zit de zomervakantie er weer op. We hopen dat een ieder heeft genoten van het prachtige weer en de vrije tijd en zin heeft om met de trainingen te beginnen, want we gaan weer los!
 
Vanaf maandag 3 september a.s. wordt een ieder verwacht op haar of zijn training. Voor het trainingsschema verwijzen we graag naar de site van VC Sneek. Onder het kopje “nieuws” staat het schema vermeld of klik op deze link.
 
Hierbij het verzoek aan de contactpersoon en/of trainer per team om alle speelsters/spelers via de app of mail te informeren over de start van de trainingen.
 
De jeugd van het CMV gaat een weekje later van start met trainen. Vanaf maandag 10 september a.s. mogen zij er weer tegen aan gaan!

 

De ballen 
Tjitske Wind zal op maandag 3 september a.s. van 17.30 – 19.00 uur aanwezig zijn in de Sneker Sporthal voor de uitgifte van de ballen per team. Aan de trainers van alle teams dan ook het vriendelijke verzoek om op maandag 3 september a.s. de ballen daar op te halen. De teams die op maandag 3 september a.s. eerder beginnen dan 17.30 uur ontvangen de ballen eerder. Hierover zal Tjitske via de mail contact opnemen met de desbetreffende trainer of contactpersoon.
 
Veel succes!
 
Groeten,
 
Namens de TC’s