Wij doen mee aan de GROTE CLUBACTIE

5 september 2018

 

Ook dit jaar doet VC Sneek mee aan de Grote Clubactie en net als vorig jaar, krijgen alle leden een lotenboekje mee naar huis.

 

De boekjes worden door ons in de week van 10 tot en met 14 september tijdens de training uitgedeeld. Vanaf zaterdag 15 september mag je de loten verkopen. Je verkoopt ze via een éénmalige machtiging voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat € 2,40 rechtstreeks naar de vereniging.

 

In de week van 29 oktober tot 2 november worden de boekjes weer opgehaald tijdens de trainingen. Eerder inleveren mag uiteraard ook, bij je trainer of in de Grote Clubactie inleverbox in sportcafé De Sneeker.

 

Wij gaan er vanuit dat iedereen in staat is een paar loten te verkopen. Al is het aan je familie, collega’s, buren of desnoods aan jezelf! Van de opbrengst kunnen wij alle teams die nog geen nieuwe shirts hebben, voorzien van nieuwe clubshirts.

 

Als je alle loten hebt verkocht, mag je een nieuw boekje aanvragen  op vcsneekclubacties@gmail.com. Voor diegene die de meeste loten verkopen zijn er namelijk leuke prijzen te winnen.

 

Wij vertrouwen op jullie medewerking en rekenen op een mooie opbrengst!

 

Met vriendelijke groet,

Commissie Grote Clubactie en bestuur VC Sneek