Snakeware drieënhalf jaar trotse mediasponsor van VC Sneek

 

VC Sneek is een bloeiende volleybalvereniging uit Sneek, ontstaan uit een fusie tussen Animo en Olympus Sneek. Momenteel speelt dames 1 om het Nederlands Kampioenschap in een best-of-five serie, waarin Sneek leidt met 2-0, tegen Eurosped TVT uit Almelo. Vorig jaar werden de beker en de Supercup al gewonnen. Heren 1 werd dit jaar kampioen en komt met een talentvolle lichting in de tweede divisie uit.

 

In Snakeware heeft VC Sneek een sponsorpartner gevonden die de online communicatie verzorgt. Met de lancering van de nieuwe website heeft de club haar communicatie op een hoger niveau gebracht.

 

Op de vraag van hoofd sponsoring Jan Groninger of Snakeware sponsor zou willen worden van VC Sneek hoefde directeur Ate van der Meer niet lang na te denken: “Snakeware bestaat 20 jaar en heeft een speciale band met Sneek. Nu de opbouw strategie van VC Sneek zijn vruchten afwerpt en er behoefte ontstaat aan een kwalitatief hoogstaand online communicatie kanaal, willen wij dat als Snakeware graag ondersteunen. Wij vinden het fantastisch dat de club zo goed floreert met de vlaggenschepen dames 1 en heren 1. Maar ook de jeugd heeft de toekomst bij VC Sneek, met diverse jeugdteams als nationaal kampioen. VC Sneek levert, net als Snakeware, topkwaliteit en daar verbinden wij ons graag aan.”

 

Snakeware heeft met haar CMS een kwalitatief hoogstaand platform neergezet wat door de PR commissie van VC Sneek is ingericht, samen met sales en marketing manager van Snakeware Ewoud Faber. Ewoud, zelf fanatiek volleyballer: “Deze mooie club met een rijke historie en een prachtige toekomst ondersteunen op deze manier vanuit Snakeware biedt ons goede mogelijkheden om ons CMS goed in te zetten in de communicatie. Ook komen we er graag met onze relaties en onderhouden we het netwerk in de business club”.

 

Toine Dinkelberg van Snakeware en voorzitter Jabik Broersma van VC Sneek hebben voorafgaand aan de tweede wedstrijd van de best of five een overeenkomst getekend voor 3,5 jaar met de intentie om elkaar langere tijd te ondersteunen.