H1-2
D3
D1 grappig
D1 - Anlene - Roos - Lieze
H1-4
mini's van de wedstrijd
blok foto
Sfeer 1
Winst!
Janieke pass

Sponsorovereenkomst VC Sneek met Fysio 0515

14 oktober 2019

 

VC Sneek is voor komend seizoen een samenwerking aangegaan met (Sport)fysiotherapie praktijk Fysio 0515. Fysio 0515 wordt hiermee de vaste samenwerkingspartner op het gebied van (Sport)fysiotherapie, dry needling en sportrevalidatie. Een echte specialist dus als sponsor aan boord van VC Sneek. De intentie van beide partijen is een langdurige samenwerking.

 

Hendrik Falkena is samen met compagnon Jildert Boersma de enthousiaste en ambitieuze initiatiefnemer van Fysio 0515. Beide zijn zelf sportief en begrijpen de sporters als geen ander. Hendrik: “Als je geblesseerd bent wil je zo snel mogelijk weer doen wat je het liefste doet en dat is je sport beoefenen. Zo snel mogelijk weer fit zijn en lekker kunnen sporten. Onze rol is om een blessure snel te herkennen en de juiste actieve aanpak te kiezen en de kans op herhaling te verkleinen”.

 

Fysio 0515 is op dinsdagen en donderdagen in de Sneker sporthal aanwezig en hebben een inloopspreekuur voor alle leden van VC Sneek. Daarnaast zijn er ook inloopspreekuren voor alle sporters bij de prachtige thuisbasis van het team fysiotherapeuten van Fysio 0515 bij Optisport aan de burgemeester de Hooppark in Sneek. Leuk om te vermelden is dat Janieke Popma, oud speelster van Dames 1, werkzaam is als fysiotherapeute bij Fysio 0515. We gaan haar dus weer terugzien bij VC Sneek maar nu vanuit een nieuwe rol.

 

Fysio 0515 bedient de hele regio Sneek e.o. maar uiteraard is iedereen daarbuiten ook van harte welkom.  Ze gaan duidelijk voor kwaliteit, een goede service en vooral ook persoonlijke aandacht. Dat fysiotherapie juist voor sporters centraal staat in de missie is een duidelijke keuze van Hendrik en Jildert die de motivatie van sporters als een extra drive zien.

 

Hendrik Falkena over de samenwerking met VC Sneek:
“Als (Sport)fysiotherapie praktijk verbinden wij ons graag aan VC Sneek. We gaan er actief aan bijdragen dat zo weinig mogelijk speelsters lang uitgeschakeld zijn, en dat ze bij blessures snel terug kunnen keren door de juiste behandeling te bieden. Via de samenwerking  met VC Sneek willen wij onze bekendheid als (Sport)fysiotherapie praktijk in de regio verder vergroten”.

 

Voor meer informatie: www.fysio-0515.nl