Teamindeling volgend seizoen: nog even geduld aub!

 

De indelingspuzzle

De voorbereidingen voor de indeling voor komend seizoen zijn in volle gang. Er zijn gesprekken gevoerd met spelers en trainers en hiermee zijn we aan de slag gegaan. Het maken van een nieuwe indeling en organiseren van trainers is een ware puzzle, maar de eerste kaders zijn uiteraard al wel gezet.

 

Planning: 28 mei

Het is onze ambitie om uiterlijk maandag 28 mei de  (voorlopige) indeling op de website te publiceren. En mocht het toch nog iets uitlopen, dan melden we dat dan ook op de site. De komende weken zullen we in overleg met de train(st)ers van de verschillende teams de ideeën die er reeds bestaan zoveel mogelijk delen. Dit doen we om in de periode tot de zomer tijdens het na-trainen al zoveel mogelijk in de beoogde teamsamenstelling te kunnen trainen. Ook gebruiken we deze periode om het groeipotentieel van diverse spelers en speelsters te beoordelen alvorens tot een definitieve indeling te komen. Dit geldt vooral voor de topsportlijn. Tot slot is het de bedoeling om begin juni 1 of 2 'spreekuren' te organiseren voor vragen over de nieuwe teamindelingen. Hou de website in de gaten!

 

Save the date: 16 juni

Op zaterdag 16 juni organiseren we een leuke en informatieve VC Sneek dag voor alle teams: CMV, jeugd, dames en heren. Op deze feestelijke dag hoor je alles over het nieuwe seizoen en dat wil je niet missen! Zet deze datum daarom alvast in je agenda, nadere informatie volgt op de website. 

 

TC Jeugd, TC Dames, TC Heren