Toegelicht: VC Sneek doet (niet zomaar) mee aan de Grote Clubactie!

 

Aan je ouders, buren, leraren, vrienden en wie weet nog meer. Dé kans voor jou om je club in het zonnetje te zetten. Maar ook de kans voor je kopers op een prachtige hoofdprijs: van €100.000, een auto of een leuke vakantie tot en met bioscoopbonnen.

 

Dit doe je natuurlijk niet zomaar. Van elk lot van €3 gaat €2,40 direct naar VC Sneek. Maar is het wel nodig dat ik langs de deur ga? VC Sneek heeft toch genoeg geld voor dit soort dingen? Helaas is dit niet zo. Net als elke andere vereniging draait ook VC Sneek op contributies en acties: het ene is genoeg om de vereniging draaiende te houden, het andere geeft net dat stukje extra. 

 
Je doet het ook niet alleen. Dit jaar doen alle leden van VC Sneek mee: alle jeugdteams, alle dames- en herenteams en ook Dames1 gaan actief loten verkopen.
Maar wat doet VC Sneek daar dan mee? Verdwijnt dit in een groot gat en zie ik daar niets meer van terug? Gelukkig niet! Afgelopen jaren hebben we dankzij jouw inspanningen steeds zo’n €1200 binnen kunnen halen. Met dit geld hebben we ballen, ballentassen en bidons voor de CMV en jeugdteams kunnen kopen. Daarnaast hebben we van de opbrengst een spronghoogtemeter aangeschaft. Naast het jeugdtoernooi en carnavalstoernooi hebben we door de GCA ook deel kunnen aan de Openclubkampioenschappen. De opbrengsten van dit jaar hebben we nodig voor de jeugdtoernooien zoals de OpenClub en het slottoernooi. Daarnaast willen we graag een deel besteden aan trainingsmaterialen.


Doe jij ook mee? Voor jezelf èn voor je club! 

Let op: je kunt ook online je loten kopen. Ga hiervoor naar deze site

Namens heel VC Sneek alvast bedankt voor je inzet!

 

Jabik Broersma
Voorzitter