Sfeer 1
Winst!
Janieke pass

Het laatste nieuws van VC Sneek

Trainersclinic Petra Groenland + Thema-avond Sportplezier

Trainersclinic Petra Groenland + Thema-avond Sportplezier

Op 17 februari 2017 organiseren de buurtsportcoaches van de gemeente Súdwest-Fryslân in samenwerking met de Nevobo een trainersclinic voor vt2-vt3 volleybaltrainers uit de gemeente.

 

De clinic wordt verzorgd door Petra Groenland. Na de grote belangstelling van vorig jaar is er ook dit jaar deze mogelijkheid. Door het bijwonen van de clinic ontvangt elke vt2-vt3 trainer drie licentiepunten.

 

Sportplezier

Daarnaast is er op 17 februari een interactieve thema avond voor ouders. Tijdens deze avond gaat Allard Jongsma in op het sportplezier van kinderen en de rol die ouders daarin kunnen hebben. Samen met de aanwezige ouders gaat hij de volgende vraag beantwoorden: Wat kan er verwacht worden van de ouders langs de zijlijn?

 

Aan het eind van de avond gaan de ouders naar huis met nieuwe inzichten en praktisch toepasbare kennis die zorgt voor meer sportplezier bij kinderen. Uiteraard is er ook ruimte om even bij de trainersclinic van Petra te kijken.

 

Aanmelden

Om je aan te melden voor een van deze activiteiten klik je hier. Deelname is gratis.

 

 

Op 17 maart volgt een tweede clinic. Deze is toegankelijk voor alle trainers uit de gemeente, onafhankelijk van het eigen niveau. Van beginner tot vergevorderde, alle volleybaltrainers uit de gemeente Súdwest-Fryslân zijn welkom bij de tweede clinic.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.