Uitnodiging: inspiratiesessie jongensvolleybal

Zo kunnen wij nog wel een A, B en- C jongens teams bieden, maar lopen daarbij wel tegen belangrijke niveau verschillen aan. Wij denken dat we een gezamenlijk belang hebben, als het gaat om de toekomst van het jongensvolleybal. Dit door volleybal op een juiste wijze aan te bieden zodat de jongens kunnen worden behouden en uit kunnen stromen naar het herenvolleybal. Inmiddels zijn we in Sneek een wervingscampagne gestart voor het interesseren van jongens in volleybal. Maar hoe houden we deze groep jongens enthousiast voor de toekomst?

 

Voor de toekomst liggen uitdagingen en kansen, om elkaar als vereniging te ondersteunen. Een samenwerking kan bijvoorbeeld worden aangegaan betreffende trainen en de daarbij behorende competitie. Het is namelijk goed mogelijk om de jongens naast hun huidige (mix) team, één keer in de week bij ons mee te laten trainen en ze op zaterdag een extra wedstrijd mee te laten spelen. Hiermee kunnen we ze misschien behouden voor onze mooie sport.

 

Om dit een impuls te geven is VC Sneek in samenwerking met de NEVOBO voornemens een inspiratie sessie te organiseren, waarbij zichtbaar wordt dat jongens naast gelijk gestemde spelers ook een totaal andere training nodig hebben.

Graag nodigen wij jullie daarom uit om deel te nemen inspiratie sessie:

 

16 mei 19.30 uur Sport Restaurant de Stolp (Sneek)

 

Graag ontvangen we jullie aanmelding vóór 11 mei https://fd7.formdesk.com/Nevobo/Nat_Inspiratiesessie_jongens