Van de ballencommissie: controleronde op 4 december

Beste club leden,

 

We zijn alweer een tijdje bezig met een nieuw volleybalseizoen. Wij als ballencommissie zijn druk bezig met het voorbereiden van een controleronde. Het is de bedoeling dat we dit een aantal keren in het seizoen gaan doen.

 

Het doel hiervan is om een beeld te krijgen wat er in de teams speelt wat ballen en ballentassen betreft. Zo kunnen we beter en sneller reageren op vragen, problemen en/of vervangen van het materiaal.

 

We willen de eerste controle ronde voor de Kerst afgerond hebben. We stellen de teams via een mail naar de contactpersonen op de hoogte wanneer we langskomen. Voor de teams is dit ook een goed moment om eventuele klachten maar ook nieuwe ideeën met ons te delen.

 

Dit seizoen zal de ballencommissie proberen om een aantal oude ballen en ballentassen te vernieuwen. Dit is afhankelijk van het bedrag wat dit jaar voor de ballencommissie beschikbaar is.

 

Bal sponsoren

De ballenactie van vorig seizoen was een groot succes en loopt dit seizoen gewoon door! Dus als jij een kind of team wilt sponsoren met een bal á 40 euro, meld je dan aan via ballenvcsneek@gmail.com

 

Voor vragen en ideeën kunnen jullie ons ook mailen, of spreek ons aan als je ons in de sporthal ziet.

 

Wij wensen jullie een heel goed en sportief volleybalseizoen toe.

 

De ballencommissie VC Sneek